Tepić: SNS i Milovanović zloupotrebili radnike MB Namenske da bi se još jednom narugali poginulom mladiću

Ostavite komentar


  1. Svugde u javnom sektoru,preduzećima radnici su u strahu ,jer nemaš kome da se žališ sve kontrolišu politički silnici..Radnici su poniženi i ucenjeni i kad moraju da idu po mitinzima,da podržavaju sve moga do mojega.Jezivo

    1. Ne znam sta da kazem!
      Samo zlotvor moze da koristi tudju smrt, ovde su stvari isuvise kategoricki postavljene.

  2. Ustvari nama treba onaj kosovski zakon o izborima i tuzilac iz Gnjilana, pa bi do sada ovaj direktor, a i mnogi osisani i neosisani vec bili u bajboku. Ali na nasu zalost, mi imamo pocivsu Zagorku Dolovac.

  3. obzirom da je jedan od direktora priznao odgovornost za nesreću ispada da su radnici podržali nemar direktora zbog kog im je poginulo dvoje kolega. ima li većeg poniženja za radnike ?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.