Tepić: Srbija postaje Severna Koreja u srcu Evrope, prvi put bez opozicije u parlamentu

Ostavite komentar


  1. Osvojio je mizernih 2 miliona glasova, izašlo je čak 6 % birača manje nego kad je prošli put izašla i silovita opozicija a više nego 2012.Istina,zar ne? I gde je taj vaš uspeh i snaga? Možda da zabrani o narodu da glasa a umesto njih da odlučuju NVO i ambasade?

    1. Al’ su se raspojasali botovi.
      Ojacani velikim procentom od malog procenta!

  2. E moja Marinika da nisi izmislilala drogu iz Morovića daleko bi dogurala…

  3. Nema opozicije u parlamentu?
    Pa zasto je nema?
    Zar je Vucic kriv sto je opozicija nejaka i neslozna. Da su isli u jednoj ili dve kolone, imali bi sigurno predstavnike u Skupstini Srbije.
    Sve dok se opozicija bavi sa Vucicem a ne sa svojim mnogobrojnim slabostima, bice ovako slaba, sa velikim sanasama da nestane sa politicke scene.

  4. Auuuu…al se nalupa ko otvoren prozor, pa kako da vas bude u skupstini kad ste pobegli sa crte, bokser ne ulazi u ring samo kad je jaci nego i da proveri snagu, a to o bojkotu da nije tuzno bilo bi smesno do suza, ocito je mladjana politicarka nepismena i ne zna da ne postoji cenzus na broj izaslih glasaca, a izaslo je vise nego dovoljno i na zalost previse podeljenih u sopstvenoj gluposti i jurnjavi za foteljama, pa i bez vas bojkotasa da je umesto 20 bilo tri liste , sve tri bi imale cenzus za skupstinu, ali ovako ostaje da se zalite stranim ambasadama, i da brukate Srbiju…ne zeli Srbija tudju vlast bolja je i domaca najgora od tudjina prokletoga, shvatite to vec jednom za to nije potrebna velika pamet, al ni tolko je nemate ocito!!

    1. Hrabra zena kaze da su srbi genocidan narod da nosilje nose drogu umesto jaja

  5. U Srbiji kokoske imaju pravo da kokodacu do mile volje. Demokratija je to.

  6. Jedini iole normalan politicar u ovom fijasku. Svaka cast ovoj hrabroj zeni koja ima veca muda od mnogih.

    1. Guske su spasile Rim ali, gospodja Tepic je, za razliku, unistila opoziciju. Naravoucenije: Nekada je gakanje kontraproduktivno . Znao sam gde ce ova preletacica, koja je izmenjala sijaset stranaka, pravaca i ideologioja da zavrsi. Na bunjistu. Konacno, nema poslanicke plate. Morace da se lati i nekog drugog posla mada, prevare ppostoje i van politike. U Parlamentu je mogla samo da stekne dobro iskustvo i praksu. A i veze, koje su u ovakvim „biznisima“ neophodne.

  7. Sama opozicija je kriva za ovakvu situaciju i zašto kriviti SNS koji je potpuno zasluženo pobedio a ovo je poraz opozicije koja niti ima program niti plan i ovo im je šamar!

  8. Gospodja bi mogla da snima filmove naucne fantastike sudeci po ovome sto prica.

  9. E moja M…..ka 18 opozicionih stranaka nije proslo cenzus od bednih 3%. NAROD JE REKAO DA HOCE NOVU OPOZICIJU SA NOVIM LJUDIMA I PROGRAMIMA.

  10. Opet prejake,nebulozne reci. Da smo S.Koreja,ne bi ti tako javno pricala i mirno zivela. Svi vi koji se bavite polirikom,poistovecujete sebei vlast sa zemljom u kojoj zivimo. Nije isto. Zato mi ne vredjaj domovinu. Kazi da je Vucic kao Kim,bas me briga. Ne vredjaj ovu zemlju idiotsim poredjenjima

    1. Dva milona ssu dva miliona. Ta dva miloina su manje od trećine upisanih u birački spisa. To je ipak manje od poverenja svih građana Srbije.

  11. Gospođa Tepić je vrlo skromna kada svoje društvo za kafanu smara za jedinu pravu opoziciju. Gde su i kada proverili tu svoju važnost niko ne zna. Koliko ja znam u parlamentu će biti tri stranke a nisam čuo da je Šapić ušao u koaliciju sa SNS-om. To što je on kulturniji od društva Marinike Tepic ne znači da on manje vredi od njih. Naprotiv. Dakle u parlamentu će biti dve stranke i jedna parttija i to nije jednopartiski sistem.

  12. Marinika je to rekla…ma ajde…Očeša narod u Srbiji svoj stražnji deo leđa zbog njenog mišljenja….Nikad i nikad ali nikad nećete doći na vlast…..

  13. Opozicija je sama kriva za to što nije ušla u parlament, počevši od neuspelog bojkota, pa sve do to medjusobnih podela i sukoba.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.