Tepić: Mirku Ružiću iz Priboja klizište ugrožava kuću zbog MHE Vučićevog kuma Nikole Petrovića (VIDEO)

Ostavite komentar


      1. Da li ona radi išta drugo sem što okolo ide mlati papirima i preti.

      1. Saška, ma nije valjda? Ko je dao dozvolu 2004. za ispitivanje količine litijuma, pa sad protestvuje protiv aktuelne vlasti, zašto se vrše iskopi i ispitivanja? Pa nije Vučić bio tad na vlasti, nego ovi sad što se bune protiv sebe.

  1. A kako je Petrović dobio dozvolu? To ne znaš ili ne želiš da kažeš?!

  2. Dobro bre Marinika, dokle više sa lažima? Ne živi se od laži, jel znaš?

  3. Izričito sam protiv mhe, ali ne zaboravimo ko ih je uveo na „mala vrata“. Nije vučić.

  4. Demokrati su uveli mini hidroelektrane, bio je to svojevrstan avelanž, jedva smo spasili rečice kod mene na besnoj kobili 2006e.

  5. Marinika, da li ti je pamćenje toliko loše pa si zaboravila da je taj isti Petrović sve dozvole dobio za vreme vladavine DS-a. Nije mi jasno kako ti ne dosadi više hejtovanje i preletanje iz stranke u stranku.

  6. Ova žena je promenila sve moguće stranke, pa je očigledno izdaje pamćenje da je Petrović sve dozvole dobio za vreme vladavine Demokrata. Marinika, osveži malo svoju memoriju, neće da ti škodi.

  7. Има ли нешто за шта Вучић није крив? Није он крив што је човек наптавио кућу на клизишту. И ко му је дао дозволу за то?

  8. Moram Marinka da te vratim u proslost, Petrovic je dobio dozvolu jos u vreme zutih, tako da nemoj bezveze da siris lazi.

  9. Pa ideja kvazi demokrata su minihidroelektrane. Sve dozvole je Petrović dobio tada.

    1. Koliko se sećam tad su zatvorili oba oka i ćutali, jer im je bilo u interesu. A sad zbog istog interesa laju na sva zvona!

  10. Pa dobro sad traže pravdu, a nije im smetalo to što je Petrović sve dozvole dobio u vreme demokratske vlasti!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.