Tepić: Vanredno stanje i pandemija imaju uzročno-posledičnu vezu sa opadanjem rejtinga Aleksandra Vučića

Ostavite komentar


  1. Zelenovic, Lutovac, Sasa Paunovic, Marinika Tepic, Dragana Rakic, Aleksandar Obradovic… Zamislite da oni vode drzavu umesto AV, Vulina, Stefanovica, Malog, Ane Brnabic, Martinovica…Valjda ce nam Bog pomoci(jer kakvi smo, ako se Bog ne umesa, nema nam spasa).

    1. Ne mogu da zamislim nikog od navedenih persona na celu Srbije, da nije Vucica, bili bi kao Bijafra.

      1. Ma, da, bre! Evo pre Vucica, secam se, upregnem konja i po blatnjavom putu do centra grada, pa sacekam skeledziju da me preveze preko reke jer mostova nema, pa izvrsim par robnih razmena na Z. Vencu i nazad kuci da prehranim porodicu. Ni posla, ni prvoza, ni mostova, nicega pre Vucica nije bilo, sve je on stvorio i platio iz svog dzepa.

      2. Vidis, to znaju i drustvene mreze po „belom svetu“, pa vam „daju“ za pravo ukidajuci vas masovno.

        Tvoj guru AV sa svojim satrapima su pandemijska opasnost za zdrav razum. Jos kad to podrzi Podsefovica… imamo selo veselo.

      3. Mozda si u pravu,a ja se pitam zasto sada Sava i Dunav nemaju vode vec med i mleko?! Znaci to je zbog Vucica i naprednih radikala?Da nije tebe narod nikad progledao nebi.

      4. Batice mene tvoj Svevišnji drži u enklavi godinama bez precoza u centru glavnog grada i to zbog rugla koje tone i loje gradi na otetom prokletom pod fantomkama, noću koliko poštuje zakone i Ustav koje krši 24h dnevno. Kameno doba

    2. Oba komentara na tekst ukazuju da je jednostrano, nekritičko i neanalitičko razmišljanje duboko usadjeno kod prosečnih Srba. Najbitnije je ukloniti ovu diktatorsku nenarodnu i lopovsku vlast i formirati Vladu nacionalnog spasa. Pristižu i nove generacije na koje se MORA računati, jer postojeća garnitura vlasti i takozvane opozicije urušava samu sebe i koči dalji razvoj društva.

      1. Nebojsa, na tvoju zalost prosecnih srba ima mnogo vise i oni i njihovi glasovi odlucuju ko ce voditi drzavu.Posto ste toliko pametni idite u EU i naplatite vasu pamet a naocito oni koji imaju inzenjerski mozak.

        1. Zaboravljate da je za Vučića glasalo oko milion gradjana ali šest miliona nisu!

          1. Svidjalo se nekome ili ne, jedinu sansu imamo u Cedi Jovanovic, Djilasu i Tadicu, a ostatak neka oni biraju. Ali sta kad od toga nema nista, Ceda je mnogo uleteo u price s Vucicem.

          2. A za one druge najbolje na listi glasalo je upola manje nego za AV. I šta sad?
            To što je AV pobedio znači da su drugi izgubili.

      1. Sačuvaj ovaj svoj komentar, da ti datum ostane, da bi znao kad si mislio da ces ostati u Nemačkoj. Brzo ćete vi moliti Boga, samo da uspete da se vratite onde odakle ste. Ja ću sačuvati i moj i tvoj komentar.

    3. Dr. Mr, u odnosu na vase pomenute nas predsednik pravi gospodin, doduse sa ulicarskim recnikom.

      1. Svakaki glupaka ima.Koji izvale mozes biti gospodin sa ulicarskim recnikom.Boze me sacuvaj ovakve Srbije.

      2. E bas Sam se slatko nasmejala Boze Boze Boze, vrati ove ljude u realnost

    4. Mora da se salis.Pa ovi Sns klovnovi mi lice na losu kopiju Sicilijanske mafije.Bas ulivaju poverenje dezerter,falsifikator,keramicar,psihopata,lezbejka i ponavljacfalsifikator.Procice i ova epidemija.Zivela Srbija!!!

  2. Aj ne lupetajte više,nisam njegov fan ali on je sada jači nego ikada i ne zato što je on toliko dobar već zato što ste vi toliko loši i neubedljivi

        1. Pa kad si glasao za nastranu Gospodju,jasno je da ti smeta Tepickina normalnost i postenje.Pozdrav.

    1. Neće biti ni ovi ni oni koje ste nabrojali.A ako bude bolje,neće biti ni vas,najveće sramote ovog naroda

      1. Vaš komentar kao da je pisao nacista. Kontest „neće vas biti“ raduješ se nečijem nestanku morbidna!!!

    2. Ajde Matori ti ja da se boksujemo. Samo ti ja vezem jednu ruku. I nemas pravo da bijes nogama kao ja. I sudija da bude moj kum. A tvoj sportski lekar moj surak. E vidis imas sve sanse u tom ravnopravnom mecu ali neces biti bas neki bokser, bices neubedljiv.

  3. Sta je ovaj Vucic naneo zla ovom narodu to svi prethodni nisu uspeli ili nisu hteli .Da li zbog sramote i stida ili su imali malo duse u sebi.Ali ovaj ne ma milosti.

    1. Da znaš evo bilansa AV i ekipe:
      Sramotio nas na utakmicama tukao se da bratskim narodom
      Zapalio narod da ide u rat koji ga je koštao fizičkoh nestanka zauvek sa 30% teritorije ex yu.
      Tenkovima na kuće masovna streljanja
      Vodio rat protiv većinskog korpusa na kosovu tenkovima na kuće.
      Zaratio malu Srbijicu sa najjačom i najširom alijansom u istoriji – nonsens bez presedana
      Likvidirao protivnike u politici i medijima
      Opeljepio pa zaključao gradjane Srbije

  4. Ako rejtin Vučiću i pripadajućoj mu vladajućoj oligarhiji opada, onda je sasvim ligički da rejting Tepićke,ima rastući trend. Ako potraje korona eto nama Tepićke na čelu države. O „procvatu“ koji nas tada očekuje bojim se i da mislim. Tek bi tada videli, kako naš narod kaže, „Čija majka crnu vunu prede“.

    1. Knežević, samo da ponovim: da ste bot, ni po jada, računalo bi vam se u nečasno zarađivanje za život. Ovako, vas može okarektistati samo prezir koji ste više nego zaslužili.

      1. Mislim da ne znate šta znači izraz „statistička greška“. Verovatno Vam se ta konstrukcija učinila veoma interesantnom pa, hajde da lupim?! Pero, manite se statistike nego, nahranite prasiće.

  5. Naravno da svi politicari brinu o rejtingu,kako Vucic,tako i Vi i vasi kompanjoni.E sad ako je Vucic takav kako ga opisaste,zamislite sta narod misli o vasoj druzini,kada vam je rejting neuporedivo manji od gore pomenutog.Tako da kada sledeci put komentarisete,znajte da govorite o sebi,

    1. Galimatijas(kako si se vec nazvao-nomen est omen), vidim da je dole neki Marko koristio potpuno iste recenice. Njemu sam vec komentarisao. Ali posto ste iz istog lonca, odnosno isti bot, evo da i ovde ponovim sta sam „Marku“ odgovorio:
      Marko, svakako kad komentarisemo indirektno govorimo i o sebi. Ako si stvarno bot, onda dobro znas kako ste dosli do tog AV rejtinga. Lazi, medijski mrak, kupovina, ucene, dzipovi bez tablica itd. Mi ovde govorimo o tome ko je posten, cestit, hrabar, sposoban, normalan, mentalno zdrav politicar. A to se ne kupuje. A AV-ov trenutni rejting, sto kazu, kako dosao tako prosao. A vi cete prvi da bezite sa tog broda..

      1. Daleko od toga da je to samo trenutni rejting.On ce ostati takav dok su rivali bivsa i sadasnja vlast.Ako se pojavi neka nova opcija mozda se to promeni.Nesuvisla opravdanja niko ne shvata ozbiljno,uvek se opozicija zali na uslove,Uostalom skoro su bili Beogradski izbori,uslovi normalni,a rezultate znamo.Tako da je sve ipak do kandidata.Ni Sapic nije imao bolje uslove,pa je imao najvise na N.BG.

        1. AV će biti “po volji naroda“ sve dok su stubovi njegovog režima “Pink“, “Hepi“, “Informer“, “Kurir“, “ALO“. Sve ono od čega se pristojni svet sklanja. Da li ste se zapitali – kakav je to režim kome su glavni informativni oslonci ovi proizvođači nemorala i prostakluka?

          1. Sloboda govora i nedodirljivost novinara samo za vase, za ostale stroga cenzura. Toliko o demokratiji i osnovnim ljudskim pravima. Vama je nesto veoma zamaglilo naocare a sta je to vi sami sigurno ne mozete sagledati, potrazite pomoc.

  6. Prvo se cudim sto nema vise BOT-ovskih komentara, verovatno ne priznaju jos Ms Tepic kao protivnicu vrednju njih.

    Ali, ni jedna stranka koja hoce da dodje na vlast, koja naravno postoji istinski da dodje na vlast i ima sanse zato (ne ove poltronske i lazne opozicije), nema snazan program koji ce privuci narod i to je to.

    „Glasajte za nas vidi kako su ovi drugi losi“ ima granicu pogotovo kada ovi losi mnogo efektivnije koriste tu istu metodu jel imaju masineriju da to urade.

    Jedan je bio slogan „Gotov je“ i to je tada moglo, sada treba ljudima ponuditi nesto novo i hrabro

    1. Dokle God budemo glasali za coveka, slogan ili partiju nama ce biti lose. Problem je sto Niko nema da ponudi kvalitetan plan , sistem ili ideju za koju bi ljudi glasali.

    2. Prvo bih voleo da mi kažete koji je program SNS ili mislite da je njihov program Vučićevo ja pa ja i frljanja s brojkama kako mu padnu na pamet i gde niko ne može da mu postavi neko pitanje. Drugo gde opzicija da predstavi program kada joj je zabranjeno pojavljivanje na tv sa nacionalnom frekvencijom. Kada se neko od opozicije i pojavi u nekoj emisiji na tv sa nacionalnom frekvencijom ta tv u dogovoru sa voditeljem i gostima iz SNS, SPS i Radikala sve učini da gost iz opozicije ne dođe do reči. Treće sve ovo što Vučić sada predlaže za penzionere i autističnu decu, to je Đilas predložio još pre mesec dana samo niko ne sme od Vučića da ga pozove da gostuje na tv sa nacionalnom frekvencijom. Znači da Vučić opet prepisuje.

    1. Vi to verovatno vođeni iskustvom Maje, Martinovića,Zorane, Vesića, Malog i da ne nabrajam dalje, trebao bi mi ceo dan. Svi oni su bili udrugim partijama a sada su na vlasti. Ne treba se rugati drugom a ne počisiti u svom dvorištu.

    2. A ti ćeš onda potrčati da budeš njen bot, kao što si sada Vučićev, je li tako?
      Jer jednom bot uvek bot. Vlast se ponekad menja ali bot uvek ostaje bot jer botu je svejedno ko je na vlasti, pa zato on ne zavisi od vlasti, ali vlast zavisi od botova.

    3. Bravo Zorane! I AV je na vlast došao tako – video je da ne može na vlast kao radikal, pa ko veli – “ma daj da zaje..m ovo što sam pričao do sada“.
      I onda Bler postane savetnik, mama Merkel postane idol, najbolja je protestantska etika, od Klintona sledi nagrada – tapšanje po ramenu…

  7. E sad ako je Aleksandar Vučić takav kako ga Marinika Tepić opisa,zamislite šta narod misli o njenoj družini,kada vam je rejting neuporedivo manji , niste definisani kada je politika u pitanju, toliko ste neozbiljni što se tiče izbora jedin hoće drugi neće..Tako da kada sledeći put komentarišete,znajte da govorite o sebi,

    1. Ako ja Marko u tvom mestu, preko lokalnih televizija I novina 24 casa pricam o tebi da si hulja, a ti mozes da 1 sat kroz prozor svog WC da saopstis svoju istinu, sta mislis sta ce narod misliti o tebi?

  8. A, da niste možda Vi kvalifikovaniji od savetnice i savetnika? Da li je noguće da se Vi baš u sve razumete? U politiki, u ekonomiju, u zdrav razum, u urologiju u NEurologiju (to je sve ono što nije uroligija), u fudbal, u balet, u književnost, u religiju, u patriotizam, u…, u…?!?! Pa, Vi ste k’oona mARICA, iz vica ili istinite priče, nije definisano!!!

  9. Sta pricate ko u ovoj situaciji misli na rejting,bitno je da ostanemo zivi.

  10. Aman ljudi kakvi rejtinzi kakvi izbori trnutno nije vreme da se bavite time nego se ugledajte na Vucica pa pomognite malo.

  11. Dodji Marinka u bolnice da vidis Po kom osnovu Vucic zatvara gradove,sramota.sta prica.

  12. Napokon, da Vučić bude optužen za pojavu epidemije na svetskom nivou, bilo je samo pitanje vremena kada će te optužbe biti iznesene u javnost.

  13. Nešto u Vučićevim izjavama i pojavljivanja u medijima nisam primetio da je pomenuo bilo koga od opozicije. Kada god je pričao pričao je o lekarima, i njihovim problemima, napredovanju i širenju virusa našem pojedinačnom neodgovornom ponašanju i želji da budemo nad popom pop!??

  14. Mnogo je moćno kada opozicija ovakvim komentarisanjem diktira rejting svog direktnog protivnika i umesto da pada kao što gospoja najavljuje ona mu ga samo diže li diže!

  15. Alal vera gospodjo Tepić. Sjajni ste. Sve ste briljantno rekli. Samo treba dodati da Vučić, Vulin, Stefanović, Dačić nemaju nijednog poštenog dana radnog staža. Ceo život su proveli lepo, političarili, dobili stanove, luksuzna kola i sve druge pogodnosti od države. Srbijom vladaju psihopatološki paraziti.
    Tražite svaki dan javno od Fonda PIO i Obaveznog registra socijalnog osiguranja da objave koliko radnog staža imaju ovi ministri u Vladi i predsednik, da ceo narod čuje i vidi ko je na vlasti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.