Tomislav Nikolić neće učestvovati u dijalogu o Kosovu

Posle dve platforme o Kosovu u proteklih pet godina, Nikolić ostaje mimo procesa rešavanja kosovskog problema
Nacionalni savet za Rusiju i Kinu neće se baviti političkim pitanjima

Ostavite komentar


  1. Ama ko njih pita……. kakav Nikolić! Ni Vučić ni bilo koji drugi političar. Ovo pitanje može biti rešeno isključivo REFERENDUMOM! Kakav crni dijalog. Vučić može da vodi dijalog sa svojom ženom kod kuće. Nikakvi dijalozi, monolozi ili kakofonije ne mogu biti način da se odlučuje o našim svetinjama. I neka mu ne pada na pamet da namešta referendum. Nikolić sam da se prijavi agenciji za borbu protiv korupcije i ispitivanje porekla imovine.

  2. "Necu se smiriti dok Kosovo ne bude u Srbiji… tako mi Bog pomogao". Tako vam Bog pomogao vojvodo, tebi i Vucicu zajedno.

  3. U narednim mesecima Savet će se baviti pečenjem rakije. Bravo kazandžija!

  4. Nece covek da udje u istoriju ko neko ko je ucestvovao u priznanju KiM. A Vucko izbegava sukob s albancima po cenu unutrasnjeg oruzanog sukoba gradjana srbistana.

  5. Паметно.Паметно,што Томислав Николић НЕ учествује у расправи

  6. To je covek, koji je ispunio sve svoje decacke snove. Posle je nastavio da ispunjava snove drugih. Islo mu je dobro, ali se sada pomalo umorio. Nije za njegove godine da nastavi da se intenzivno bavi politikom. Budi vojvoda, ali i za pojas zadeni. E, da smo drzava, kao sto nismo, pa da tuzioci i sudije, poklone svu svoju paznju njegovom radu i stvaranju. Cisto, da nam se ne ponove slicni likovi u buducnosti, koji ce ceo zivot da provedu u neradu i ziveti na grbaci naroda.

  7. Видимо овде да је Николић направио животну грешку сто је (напуштајући Шешеља) Повео са собом Вучића.То је "кукавичје јаје" кога му је запад подметнуо.У фази смо понижаваља и додатног сакаћења Србије,кординирано из више светских центара.Још је Блер направио супер дил-ја теби Београд на води ти мени КиМ-ју!!!

  8. Najbolje da odgovornost preuzmu oni koji su sve i zakuvali – Udruzenje knjizevnika Srbije, SANU i UDBA/SPC. Mi ostali, kao razumni ljudi i vernici cemo shvatiti i pratiti, kao sto se od nas i ocekuje.

  9. dobio si novu funkciju , sina ti ne diraju , ne ruše ti nelegalne vikendice na Savi , što bi nešto i talasao?
    kad su pa i po…ni nešto talasali?

  10. I Aca-Bocasa i toma-diploma beže od srpske kletve:"Ne imao od srca poroda!"-ko potpiše predaju Kosova!-A neko će morati da potpiše!

  11. Госпођа сас испуцале пете,тома-џиброња и њихов министар просвете – шарац!

  12. Kakav bre dijalog kakvi bakraci.Bice onako kako odluce Ameri Britanci Francuzi Nemci a mi mozemo da vodimo dijalog koliko hocemo

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.