Gde se zagubio Tomislav Nikolić koji je najavljen u kampanji SNS?

Ostavite komentar


  1. A zašto se vi interesujete gde je neko iz SNS u kampanji. Oni vode odličknu kampanju i sigurno će ubedljivo pobediti i na ovim izborima.

  2. Једна од ( реалних ) могућности.
    Када видимо, како свакодневно умиру грађани Србије због немаштине и глади, дижу руке чланови породице једни на друге, могуће да је добио бољу понуду.
    Да се врати за директора ЈКП Градско гробље у Крагујевцу.

  3. Sedi na stiroporu u kuci na Dedinju koju odrzavamo I renoviramo MI, gradjani Srbije.

  4. Lično bih voleo da se u kampanju SNS uključi i Ceca. Aca Lukas je već tu, peva i pevaće po raznim manjim skupovima, Kristijan Golubovic ce onima koji iz nekog vole da slušaju njegove lovačke priče o eskiviranju metaka i tučama protiv desetorice, da povremeno proturi rečenicu da on misli da je vlast SNS idealna. Pošto je čovek prisutan na medijima sa nacionalnom frekvencijom, red je da se izjasni i o političkim temama. Iz istog tv studija u koji će 5 minuta posle njega da uđe Brnabićka ili Vučić. I to kod iste novinarke.
    Dakle, Cecu da dovedu na par mitinga, jer volimo mi pristakluk,sve sa močom

  5. Nikolić je uvek bio tu i tu je i sada na svoj način ali gde su vođe opozicije?Sakrili se ko miševi dok im Bjela i Ceca vode kampanju?!

  6. Tomislav Nikolić je jedini dosadašnji predsednik Srbije koji je radio sve po Ustavu Srbije. Odmah je podneo ostavku na mesto predsednika stranke, i sve što je radio nije prelazilo ovlašćenja koja je kao predsednik Srbije imao. Ali on se mnogima ne sviđa samo zato što je on Šumadinac i Srbin iz Srbije a ne prekodrinski ili crnogorski Srbin.

  7. Denys Davidov najpoznatini ukrajinski YouTuber danas se zahvaljuje Vucicu na oruzju koji salje ukrajini. Imate video 14:20.

  8. Jos jedna patka za narod u dogovoru sa opozicijom. Dok se razglabalo o Tomi,u pozadini se radilo na priznanju Kosova

  9. Tomi zapleniti luksuzni stan na N.Beogradu i namiriti troškove državi za bespravno stanovanje u vili na Dedinju.Razlika u novcu da pripadne jednoj od strana u sporu.

  10. kada ja najavljen frka i napad,kada ga nema,doci ce ne brinite,jos veca frka,glupi ste ko kerina budza

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.