Tončev: Dugovi SPS 4,5 miliona evra

Nasledili smo nekretnine, ali ne i Titovu partijsku disciplinu *Ako nešto ne promenimo završićemo gore nego DS *Nije tačno da u SPS postoje zaverenici
Član Predsedništva SPS za Danas o milionskim dugovima partije

Ostavite komentar


  1. vučića se pre svega plaši dačić zbog svog dosijea, jer je tu koferče, miša banana itd. što se vaše partijske imovine tiče, setite se kako ste je oteli i odf koga.

  2. Ma Za ove,,večite,, nema problema,,MOGU ODMAH DA POZAJME OD BAJE Bajatovića, ionako je sada u trendu ili da ,,dopune,,OD ONE S Cvetom u Kosi, Koju NAM Tako REVNOSNO,,ČUVAJU,, Baćuške Možda NIJE Uspela DA POTROŠI SVE Od,Nošenja Gajbica,,,SINČIĆA JOJ.

  3. Sasvim je ovo očekivano samo niko nije smeo da kaže, a i treba da ga se plaše sve neradnike nek najuri.

  4. SPS nije bas u zavidnoj situaciji, i ostaje da se vidi kako ce da se resi ova finansijska kriza ?!

  5. Mislim da je došlo vreme da se i SPS razmontira ali im je Vučić malo produžio postojanje u ovom sastavu.

  6. Vučića se ne treba noko da plaši. Njega treba poštovati kao premijera i čoveka koji preduzimasve mere da građanima obezbedi što bolji standard.

  7. Plaše se samo oni koji nisu sigurni u svoje sposobnosti. Onaj ko obavlja svoje poslove predano i kvalitetno , nema razloga da se plaši bilo koga pa ni Vučića.

  8. Svako ko ima razloga taj se i plasi Premijera i tu nije nista cudno.Niko posten i radan nema razloga za to.

  9. Kome je savest čista i mirna taj ne treba nikog da se plaši. A ti koji ga se plaše verovatno nešto ne rade kako treba.

  10. Kad se ne domacinski vodi partija to se i desava da se upadne u dug i probleme.Premijer cvrsto drzi konce u svojim rukama i zato SNS a i Srbija sve bolje i bolje napreduju.Domacin covek uvek vodi ka napretku.Ma koliko to kome smetalo Premijer nece nikom popustiti ma ko to bio.

  11. Bez discipline nema nicega. Nismo mi nasledili mnogo stosta, sto od prethodnih rezima, sto od ljudi iz okruzenja ako nam je vec svet dalek zbog razlike u mentalitetu

  12. SPS ce upravo zbog ovakvih kao Toncev propasti i zavrsiti ka DS. Nemaju jedinstvo u stranci i to je veliki problem.

  13. Vučić je dosledan i posvećen političar i svako ko tako radi i sledi njegov primer ne može da pogreši.

  14. Socijalisti moraju da se rese ovih starih kadrova koji jos uvek vuku konce kod njih. Prvenstveno mislim na Slavicu i Mrku mada ih ima jos mnogo vise.

  15. Pa realno , ako ministri i ostali u vlasti iz SPS-a nece da rade maksimalno posveceni , onda imaju cega da se plase, Vucic nerad nece trpeti!

  16. Svi koji svoj posao ne obavljaju kako treba i treba da se plaše premijera,jer ipak je on premijer i svi treba da mu polažu račune.

  17. SPS ovim dugovanjima zaista pokazuje da nije u zavidnoj situaciji,a što se tiče straha,svi koji ne rade dobro i treba da imaju strah od premijera.

  18. Hm,hmm..pa, da je bilo "discipline", komunjare, ne bi rascerecile Savez komunista, i Komunistima oteli imovinu, a ostavili "disciplinu"..pa, ce je "staviti na tender““..da pokriju dugove, nestace imovina,kao sto je nstala industrija 1

  19. A što botovi imaju imena ko garniture u prodavnici nameštaja što se ne bi potpisali nekako originalnije ko npr Milojko ili Stanojka?

  20. Stvarno ne znam cemu ovaj intervju sa covekom iz SPS-a, kada cela Srbija zna o kakvoj se stranci radi. Stranka ciji clanovi i funkcioneri samo jure licni interes i nista drugo. Jadnici i bednici. Strasno.

  21. Ti koji se plase su drugovi koji su zavlacili ruke u dzepove naroda,pa i treba da se plase.

  22. Toncev, pomiri se sa tim da SPS kao i DS nikada nece moci nista da uradi po pitanju politike. Izneverili ste poverenje gradjana i to je to. Vase vreme je proslo.

  23. Pa i treba da se plase , ali oni koji nece da vredno rade za Srbiju a usli su u vlast sa liste SPS.Niko u naredne 4 godine nece trpeti nerad!

  24. Samo lenjivci iz reda SPS-a imaju valjan razlog za strah.A u SPS-u je vise nego jasno da mnogi zele Dacicevu fotelju.

  25. Kakav strah? Recite iskreno da je veci strah za pozicije,spasavajte se bankrota ne pricajte kojesta.

  26. Vucica se plase samo oni koji su izigrali njegovo poverenje i radili u svom licnom interesu.

  27. Neka plati SNS koliko duguje, od onoliko novca i para moraju da plate dug državi. Kako uopšte mogu otome pričati istu su kao i DS.

  28. Тончев је тренутно најозбиљнији у СПС, јасни ставови, чиста политика. Време је за велике промене међу социјалистима ако мисле да преживе следеће изборе. Дачић, Одаловић, Ђукић Дејановић морају да оду, исувише су компромитовани. Време је за новог лидера. Тончев.

  29. Pa sad bas.. ne znam sta da kazem..mozda malo ipak trebaju da se zapitaju i zabrinu za neke stvari

  30. Lako je njemu da kaže zalozicemo svi naše stanove kada ih ima nezna se koliko,ja se kao gradjanin pitam kako i odakle?

  31. Da je Tončev hrabar rekao bi imena uplašenih drugova, ovako je samo pokazao da je on jedan od njih.

  32. Sta mu znaci to "plase"? Pa ne mogu oni da postavljaju uslove, kad se zna koja stranka je osvojila najvise glasova.

  33. Svi koji imaju dugove pricaju kako su nasledili te iste dugove, u redu, ima i toga, ali takodje nesavesno vodjenje i nemarn odrzavanje

  34. Čovek konstatuje da se mnogi NN socijasiti plaše Vučića a on se sam plaši Dačića(čija je snaga trenutno ipak slabija od Vučićeve). Demokratski je i sreća je što ima Dačićevu garanciju da će biti potpresednik jer da članstvo odlučuje ne bi bio ni u glavnom odoboru

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.