Tri opomene Raduloviću

Ostavite komentar


  1. Uvedite kaznene poene za nepristojno ponasanje i posle odredjenog broja udaljite iz skupstine .

  2. Tri opomene i automatski jedan u dnevnik. Mislim da je to otprilike Raduloviceva sudbina.

  3. Gojkoviceva je bila dosta tolerantna vec posle druge opomene je Radulovica trebala odstraniti sa Skupstine.

  4. Radulovic jedino sto zna je da se buni i ometa Skupstinu.Ponasa se kao neko dete stalno mu nesto smeta.

  5. Radulović će pokušavati na sve načine da privuče pažnju glasača svojim provokativnim i providnim diskusijama .

  6. Valjda će sada ljudi shvatiti kakvi su zaista ovi iz DJB – grupica običnih neznalica i cirkuzanata. Žao mi je samo što su na izborima uspeli da prevare određeni broj građana i uđu u Parlament, ali sada je jasnije da im je cilj bio skupštinska plata i restoran.

  7. Sta drugo i zna,samo da se buni,njega treba zakljucati u kavez i kljuc baciti u Dunav

  8. Posle tri opomene uvek je sledila diskvalifikacija, tj. napolje iz parlamenta. Stoci nije mesto u parlamentu.

  9. Tako to radi covek koji nema ni malo obraza pre svega prem svojim biracima, i ostalim gradjanima Srbije. Jer on misli da je on njbitniji Narodni poslanik kojem je dozvoljeno da se tako bahato ponasa u najvisem Domu.

  10. prefarbani radikali, maja gojković, martinović i drugi, se u skupštini ponašaju kao slonovi u staklarskoj radnji, šešeljeva škola.

  11. Kad, Skustina Srbije bude izrekla opomenu A. Vucicu, zbog neprimernog ponasanja, verovat cu u Skustinu.Ovako, to je obicni CIRKUS.Botovi, vasi komentari su vrhunac gluposti. Kad to shvatite, a necete nikada Srbiji ce krenuiti bolje, a vama ne.Pa , ko izdrzi.Mene, licno, bas briga.Zivim u "propaloj" Americi, a vi u progrsivnoj, liderskoj Srbiji.Pa moje cestitke.

  12. Radulović je zeznuo i Šešelja po pitanju cirkusa koji pravi u parlamentu. Samo što je Šešešlj to radi šale radi, a ovaj ne zna kako treba da se ponaša, pa ispada baš blesav.

  13. Радуловићу је, после свега што је радио док је био стечајни управник и након свега што су о њему изнели његове страначке колеге, требало забранити да се приближи згради Скупштине а камо ли да седи у посланичким клупама.

  14. Да има имало образа Радуловић би објаснио зашто је извлачио капитал из предузећа у стечају и зашто је са фирмом своје супруге закључивао уговор о пружању рачуводствених услуга предузећима која су у стечају.

  15. radulovic je danas otvorena knjiga sa jako ruznim sadrzajem. milioner preko grbace jadnih radnika cija je preduzeca likvidirao.

  16. DJB napreduje iz dana u dan. Ne odustaju od svog Programa, sto im povecava rejting kod razocaranih i neopredeljenig glasaca. Gospodja Gojkovic je precenila svoje mogucnosti,tako da svojim proceduralnim greskama u vodjenju Skupstine rapidno smanjuje poverenje gradjana u Srpsku naprednu stranku.

  17. Martinovic i Risticevic i jos poneki SNS-ovci, imaju nalog od vodje da svaki put kada Radulovic govori u Skupstini moraju oni za njim da oblate.Ako imate premotavanje a hocete da cujete Radulovica, pa natrcite na Martinovica ili Risticevica, vratite jos malo nazad, pre njih cete moci da cujete Radulovica

  18. To sto Radulovic ne zna da se ponasa, to je njegov problem, tako da i treba da dobija opomene. Covek je opsesivac. On je opsednut Vucicem. Njegova politika se svela na to da unistava Vucica. Steta sto mu nije ni do kolena, tako da Radulovic komotno moze da se povuce sa politicke scene.

  19. Radulovic nije ekonomista, a delio bi savete Vujovicu o zajmovima. Aplaudiranje poslanika njegovog pokreta vec iritira sve.

  20. Tom logikom ako ja tebe nazovem poltronskim botom, koji bi majku prodao za 200e mesecno, to sigurno zznaci da je istina, jer da nisi ne bi te ja tako nazivao? 🙂

  21. Čovek se ponaša kao da je u cirkusu a ne u skupštini, mora malo da poradi na svom ponašanju.

  22. Koliko botina na jednom mestu, pa to je neverovatno. Jos je neverovatnije njihovo neshvatanje sta je skupstina i postojanje drugacijeg misljenja.
    Uzas!
    Da se niste usudili da mi rebnete manje od 100 minusa u narednih pola sata. Prijavicu vas sefovima da zabusavate:)

  23. Kako je revnosna naša ,,lepotica,,koliko li ova gospodja ima glasača iza sebe,mislim da se mogu prebrojati na prstima,i to su sve rodbina i prijatelji ako ih ima.

  24. Zahvaljujem se administratorima sajta Danasa sto su uveli antibot mere. I u vreme dok ovo pisem moguce je sagledati razmere botovskog angazovanja i njihovih automatskih alata za pluseve i minuse. Od 37 komentara 30 su komentari SNS simpatizera (jer ih ima i ne mozemo reci da ih nema) i SNS botova. Ono sto je uocljivo je nedostatak ogromnog broja pluseva ispod komentara koji reprezentuju stavove vodece koalicije u parlamentu. Vazduj je cistiji. Svaka cast urednici i administratori sajta lista Danas. Pozdrav. 🙂

  25. Po cemu se DJB razlikuje od SNSa? Nevaspitani i bahati, tapsu svome sefu (da ti muka pripadne), demagozi i populisti. Imaju cak i svoju armiju botova. Razlika je samo sto su jedni vlast, a drugi bi po svaku cenu da to postanu! Inace po manirima i postovanju procedura su, nazalost ISTI.

  26. Kad bih napisao da su ovi iz SNS bagra,nebi mi objavili komentar.I zato pišem da
    su oni divna bića ali bez mozgića.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.