Trifunović poslao pismo Tanji Fajon i Vladimiru Bilčiku

Ostavite komentar


  1. Kad Srbin ne zna sta ce, onda on cinkari sopstvenu drzavu EU?! Kao svaki skorojevic palanackog duha, cinkaros misli da su se tim cinom neverovatno uzdigao i izdigao u ocima evropskih birokrata nesvestan da je time sebe legitimisao kao osobu bez ikakve casti i znacaja. Jednom recju bedina beda.

    1. Kneževiću, dobro „radiš svoj posao“ na ovom portalu, koliko te plaćamo, kaži nam da nam bude lakše.

      1. Najlepsa je besplatna ljubav. A ja najvise volim svoju slobodu i logicka zakljucivanja. Ne podnosim „lidere i mesije“ za kojima tapka sirotinja. Prema tome, kako se kaze radim „pro bono“ i za svakoga ko ima slicne poglede kao ja. Onima drugima ostaje da mi kontriraju sa „bot i sendvicar“. To je jedino sto znaju.

    2. Ukazivanje na probleme nije „cinkarenje“, pretpostavljam da ste dovoljno obrazovani da to znate.

      1. Pa nije EU „tata“ Srbiji pa da se Trifunovic zali na tu adresu. Po istoj logici mogao je da ode do Haradinaja ili Kurtija. Barem su blizi. Osim toga, poznati su po svojoj demokraticnosti i opredeljenosti za evropske vrednosti. Da ne govorim o velikoj ljubavi prema multietnicnosti.

    3. Sasvim ste u pravu. Takvi poput Trifunovića bi tek tada (možda) bili zadovoljni, ako bi im na izborima garantovali najmanje 140%. Ali, na njihovu nesreću, ali sreću Srbije, koju on izdaje, teško će preći 1%.

      1. Danas nite uzeli kiflu….? Realno ne postojim volja da se resi ovaj put Srbije Severnokorejskim stazama..Psihopata je resio da stvarno unisti sve..I onda se povuce sa kompletnom klikom…

    4. „skorojevic palanackog duha…“. Palanacki duh je nesto sasvim suprotno od skorojevica jer palanacki duh prezire sve sto je van njegove palanke tj. sav okolni svet. A prezire ga naravno jer ga ne razume tj. boji ga se. Njemu je naime lepo tu gde jeste jer se tu oseca najsigurnije. Nekako podozrevam Zorane Knezevicu da si ti jedan takav…

    5. O cemu ti pricas covece? Jel ti majonez ne valja? Kada smo mi kao zemlja dosli do toga da samo stranci mogu da pomognu razvoj nase demokratije onda je to zadnje doba. Mozda bi svoj vestacki bes mogao da uperis protiv vlasti koja je uzurpirala sve u Srbiji: medije, vojsku, finansije, sve do mesne zajednice. Ovo se nazalost vise ne moze resiti nikakvim „unutrasnjim dijalogom“. Beda je vlast Vucica sa svojim satrapima. On se sa druge strane voli slikati sa tim istim „evropskim birokratama“ na koje si ti tako ljut. Sedi i jedi sta su ti spremili jer drugo izgleda i ne znas.

      1. Ne znam sta Vi jedete gospodine ali, ako vas hrane onim sto slutim, nije Vam lako, Pozeleo bih Vam prijatno ali znam da cete to shvatiti kao sarkazam.

    6. Kada jači tuže slabijeg, jer iza njega stoji sila države, onda slabiji mira tražiti zaštitu od još jačeg, da preživi. Jedino ako je mazohista, obratiće se onima koji ga biju.

    7. Kako si to rekao,kao da je država nešto sveto. Država je samo institucija kao i mesna zajednica,samo je na vrhu istitucija.A one su onakve kakvim ih učine ljudi,a u srpskom slučaju neljudi,ološ i lopovi već 30 godina.A ti očigledno nemaš ništa protiv što je ova država najobičnija septička jama.Zemlja,domovina je sveta,država ova je leglo najgoreg nesoja koji se izlegao iz ovog naroda.

    8. SNS-ka i Vučić & Co. nisu Srbija, pa nju i ne cinkare, već kritukuju vlast u Srbiji ! Valjda znaš tu razliku da napraviš ?

    9. i ti pišeš o nekakvoj časti a ovamo pljuješ ljude za nezasluženo mesto u nekom JKP-u

    10. Univerzalni “stručnjače“ za sve i svašta smiri malo doživljaje i nemoj da se razbacuješ terminima koje ne poznaješ. Drugo, valjda ti je jasno u kom veku živimo pa je pominjanje nekakvog cinkarenja potpuno deplasirano i nesuvislo jer, tamo neki, kojima se obraća Trifunović sve to što im je on napisao znaju i bolje i konkretnije od njega samog. U tom slučaju, o kom cinkarenju ti pričaš? Kontradiktoran si sam sebi i mani se tih nesuvislih pisanija jer ljudi na ovom uvaženom portalu žele da pročitaju nešto pametno i korektno.

    11. Kneževiću, ove parlamentarce iz evrope je na pregovore o izbornim uslovima doveo lično Vučić, a PSG je učestvovao u tim pregovorima, tako da to nikako ne može da bude cinkarenje. Ali vaša obaveza je da za sitne koristi, ostavljate komentar protiv opozicije, pa makar bila 100 posto u pravu.

    12. Trifunović u ponedeljak drži konferenciju za štampu?A šta ako mu mačke (kokice) ogladne a majstori (dileri mačije hrane) neće da ga čekaju?Obustaviti sav saobraćaj u Bgd-u. dok Sergej ne obavl posao oko ishrane “mačaka“, i isplatu “majstorima“, a može i Tanju Fajon da povede sa sobom,jer i ona voli da hrani “mačke“.

  2. Haloooo „Zoran Knezevic“-u,pa nije AVavavavav i njegova SNS bratija „Drzava“ !!! Oni su na svim izborima od 2012 godine dobijali oko 25 posto glasova od broja upisanih biraca,a koji se uvek kretao oko 6-6,5 miliona gradjana !!! I bez obzira na to,NIKO al’ niko,ko pobedi na izborima,za sebe nemoze da kaze :“Drzava to sam ja“,pa ni ovaj tvoj AVavavavav Minhauzen !!

    1. Gosin „Zrenjaninac“, cak i da se slozim sa vama da je Vucic na svim izborima od 2012 dobijao „samo“ oko 25% glasova, postavljam Vam pitanje i zelim da mi otkrijete tajnu, koja je jako misticna, a ko je dobijao vise? Zelim Vam srecu ali, mislim da Vam ni sreca ne pomaze, na svu srecu ovoga naroda. Mislim da bi ih „vizionari“ poput Vas, ili onih koje Vi podrzavate,ostavili i bez gaca. Morali bismo da idemo „golokurasti“ kao oni Indijanci u dzunglama Amazona.

  3. Oslobodices nas ti vlasti. Tako je zapisano u scenariju. A onda u kolo sa Ramom.

    1. U to kolo sigurno neće. Pošto je Vučko već kolovođa. A u tom kolu su i Tači i Milo. Najbolji drugari na Balkanu.

  4. Gos’n „Knežević“-u !! Što bi se reklo“promašili ste temu“ !!! Nije bitno (za mene),koliko je ko glasova dobio na izborima,nego,da NIKO ama baš niko,za sebe može da kaže :“država to sam ja“ pa ni Vi. Bez obzira na „izborne brojke“ !!!!

  5. Da pojasni !! Kad’kažete :“ kritikuje sopstvenu državu…“ !! Eeee tu je problem. Nije AVavavav „Država“ !!!!! On je samo izabrani predsednik i ništa drugo. A njegov status je definisan Ustavom !!! A on ga krši čim otvori oči,zar ne „Knežević“-u ???? I ako misliš da na krši Ustav,onda si „pobedio“ !!

  6. Zna li ovaj covek za granice? Pa, zar treba za svaki problem pismo Eu da saljemo? Kod njih po pravdu da idemo, od njih zastitu da trazimo, i to od koga zastitu? Od svoje zemlje! I cinkros ce posle o patriotizmu da govori.

  7. Pored politicara poceo da glumi i pisca,reditelja neostvarenih zelja i stvari.Mora da su mu lektor i recenzent bili Ðilas i Bosko.

  8. Trifunovicu,Trifunovicu Bog to pdario talenat za glimu a Ti hoces u politiku gde nema glume samo rad I rezultati

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.