Turajlić: SNS podeljen između Nikolića i Vučića

Ostavite komentar


  1. Poštovana Srbijanka, da Vas citiram po Šapcu, po raznim mestima u Vojvodini. Objasnite. Ja sam isto profesorka u penziji i moj unuk kuca komentar.

  2. Uz svo uvažavanje mišljenja profesorke Turajlić, čini mi se da greši kad kaže da Vučić nema koga da postavi na mesto premijera-marionete. Ima on tih podguznih muva koliko hoćete. To su upravo ti poslušni i nesposobni s kupljenim diplomama i plagiranim doktoratima,o kojima i profesorka govori,a kojima je Vučić okružen u izobilju. Međutim, svi govore kako je on siguran pobednik,potrebno je samo da se kandiduje. Moje mišljenje je sasvim suprotno i verujem da će Vučić doživeti težak izborni poraz. Njegova je laž,demagogija,cinizam,bahatost i nekultura pročitana. Nesposobnost da rešava životne probleme građana vidljiva je na svakom koraku. Takođe smatram da on neće predati vlast na miran i demokratski način. Taj radikal u duši,Šešeljev najbolji učenik i Miloševićev ministar propagande,jednostavno nije u takvom stanju svesti da bi gubitak izbora prihvatio na jedan častan,pošten i fer način. Imaćemo ogromne probleme s njim i svom tom primitivnom i polupismenom naprednjačkom poganijom kojom se okružio.

  3. Da pretpostavimo da je tacno da su u SNS-u podeljeni izmedju Nikolica i Vucica, resenje i za tu situaciju postoji. Vucic pobedjuje u prvom krugu i postaje Predsednik, imenuje Nikolica za Premijera i vuk sit i ovce na broju.

  4. Вучић председник, Николић премијер. Ај нека и буде тако, мада не знам може ли премијер бити неко ко није посланик. Али важније је да ли ће се Вучић ишчланити из СНС, а Николић вратити натраг чело СНС.

  5. Nije SNS podeljena između Vučića i Nikolića, samo treba videti ko ima više energije da nastavi Srbiju da vodi napred.

  6. SNS je stranka koja sve odluke donosi zajedničkim putem pa ne postoji mogućnost da su podeljeni ali opozicija već bi i mogla imati razdor jer se dvoume između Jankovića i Jeremića!

  7. Evo jos jedna mudrica…..sto je babi milo to joj se i snilo. Gospodjo, prvo nam recite, kako ste i zahvaljujuci cemu postali Dekan beogradskog univerziteta. U tudjem oku, videte trn, a u svom ne vidite panj

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.