Tusk: Na Balkanu situacija skoro pa ključa

Ostavite komentar


  1. Braćo mila evropska, toj situaciji na Balkanu u mnogome ste i vi doprineli svojom nedoslednom i kolebljivom politikom. Zar je moguće da ste toliko slepi kod očiju i ne vidite šta agresivno već bar poslednjih 10 godina čine ruski, kineski i turski režimi na balkanskom vilajetu. Nemojte posle kukati ako se ovde izrodi nedaj bože neka nova mala Sirija. Zar vam nije dosta bilo sa krvavim raspadom SeFeReJota? Ta ponovna krvava situacija značila bi kraj za ceo Balkan a verujte i kraj za vlažni ujediniteljski velikoevropski san.

    1. stvarno zainteresovani za nas već bi smo bili u EU. Te priče o ruskom uticaju podjednako su istinite kao i o onom slanju ruskog odbrambenog sistema tokom bombardovanja. Boli evropljane za nas, lepo im i ovako. Briga i ruse za nas, dovoljno smo daleko I dovoljno smo mali, ne trebamo im.

      1. nikad nam evropa nije bila bratska, balkan i srbija za evropu su azija odnosno turska. i to je tesko izmeniti. taj klise nije od sinoc…

  2. A vama je kao žao što ćete u slučaju rata balkanskim zemljama prodati oružje, lekove i goriva za par milijardi eura. Prošli smo mi to.

  3. Ovaj Tusk je neverovatan ! Kako graditi dobrosusetske odnose sa narodom koji ti je prisvojio deo teritorije koja je pripadala vama!
    Kakvi su to susedi! Pa i pred ovakve vlasti, imamo dobre susetske odnose sa Bugarskom, Madjarskom , Rumunijom. Bilo bi cudno da sa tim zemljama nemamo korektne odnose, ali Kosovo je nesto drugo! Tesko je resiti ko god da je na vlasti, posebno kada to pokusava da resi jedan covek!

    1. A kako uzeli vasu teritoriju kada je to nihova i na njoj zive oni a ne vi?

      1. To što neko živi na tvojoj teritoriji, ne znači da mu pripada i ja izdajem stan podstanaru, pa je stan ipak u mom vlasništvu.

      2. Niko vam ne brani da živite tu, pa i da vladate tom teritorijom. Ali pravo mora da se poštuje. Na granici sa Albanijom srpska zastava mora. Ako ne, onda je RAT uvek moguć. Stavite srpsku zastavu,poštujete pravo i mirni ste doveka.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.