TV duel Jeremića i Jovanovića: Od ideje da se Vučiću da rok, do međusobnog vređanja

Ostavite komentar


  1. Ceda je poprimio manire SNS jurisnika. Svejedno, Vuk ga je rasturio.

    1. Ovaj duel, što se tiče učesnika u njemu, mogu da opišem samo onom narodnom, „Sastalo se zlo i gore da se razgovore“.

      1. Evo dva sekatasa ali da odgovorim ovom prvom jer ako nista drugo ne menja svoje ime posle svakog komentara. Nema veceg zla od Vucica. Covek je lazov, egomanijak, izdajnik i kukavica. Sto se tice Cede ja njemu ne zameram sto je za nezavisno Kosovo, republiku Vojvodinu, autonomiju Sandzaka, ukidanje Republike Srpske kao genocidne tvorevine jer je to njegova politika dugi niz godina, to je politika LDP. Problem je u tome sto je Vucic dosao na vlast govoreci sve suprotno od toga a sada radi isto sto i Ceda. Nema nikakve vise razlike izmedju SNS i LDP i LSV. To jedna kriminalna i izdajnicka koalicija ciji je jedni cilj pljackanje i unistavanje Srbije. Ceda kaze „Imao sam firme i pre protesta“ a svi se secamo starki i pocepanog dzempera sa protesta. Nije imao pas za sta da ga ujede. Sa druge strane otac Vuka Jeremica je bivsi direktor Jugopetrola, diplomirao u Kembridzu i Harvardu, radio i zaradio pare u inostranstvu. Nebo i zemlja. Mi skolovanijeg i obrazovanijeg politicara od Vuka nemamo. Jedini politicar koji zna da prica na engleskom a da se ne blamiramo. Neko je vuk, a neko samo vucic.

      2. Zoran Knežević:I jedan i drugi su bruka i sramota naše opozicije.

        1. Jeeel?
          Stim što je Vuk političar svetskog kalibra a vaš čeda provincijalnog kalibra. Eto mala razlika.

    2. miki rudinski:Obadva su ni bili članove DS i između njih nema nikakve razlike.I jedan i drugi su se obogatili preko grbače napaćenog naroda.

      1. E vidis druze, tu gresis. Sticajem okolnosti, poznajem porodicu Jeremic, zivim u istom ulazu sa roditeljima Vuka Jeremica. Ljudi su normalni, kulturni, jave se svakom, a ta prica o bogatstvu ne lezi, jer su oni imali para i pre nego sto se Vuk poceo baviti politikom. Ne kao braca Vucic ili Sinisa Mali, ali dovoljno za pristojan zivot. A Ceda, Vesic, Mali, a narocito Vucic, e oni su se obogatili preko grbace ovog naroda. Vreme ce pokazati sve.

    3. Da, manirom pravog naprednjaka je izbegao da odgovori na najvaznije pitanje kada se o njemu radi, od cega zivi.

    4. Cedica je malo nervozan sto je na tv duelu i pokazao? Nije da je poprimio manire Vucicevih pitbula nego se sinoc tako i ponasao? Kaze da ne ucestvuje na proteste, a na pocetku se potajno nadao da ga pozovu i prihvate, medjutim ovakav kakav je nikome nije potreban sem Vucicu? Pokusava mucenik da okrivi Jeremica za vladavinu DOS-a kao sto konstantno radi I njegov mentor (prvorodjeni) Ali siroma nema validnih argumenata, jer je on bio olicenje vladavine DOS-a a ne Jeremic? Nisam simpatizer ni jednog ni drugog ali je Vuk za njega eminencija a on nije daleko od naprednu bagru? Nek se drzi samokrunisanog pa ce zajedno na smetliste i to vrlo brzo?

  2. Ceda je sasvim ocigledno bio gubitnik duela, najvise time sto su mu glavni “argumenti” bili izandjale SNS frazetine i insinuacije. Jasno je da brani SNS i njenog lidera od kojih se razlikuje koliko i neke marginalne pridruzene.(koalicione) partije – na prim. penzioneri ili Popoviceva SNP. Dakle, taman toliko da mozes da opljunes opoziciju koliko te volja i koliko se od tebe ocekuje. Stekao se utisak da je ispunio i cak nadmasio ocekivanja. Daleko od toga da je Jeremia cvecka ali je bio ubedljiviji, a citava diskusija (koju je Ceda grubo prevodio na licni plan, u stilu Jovanova i Djurica) je pokazala da se nijedan element Vuciceve vlasti jednostavno ne moze racionalno braniti

  3. e moj vučiću i ovakav igrač tebi sedi na klupi za rezervne igrače a šalješ one amatere martinovića, đurića i vesića po televizijama. ovaj je nevaspitaniji, bezobrazniji, još manje dopušta drugoj strani da kaže išta a pri tome nije prost ko tvoje perjanice. predlažem da ga konačno unaprediš i daš mu neko uhlebljenje, zaslužio je. u protivnom bojim se za njega jer tolika doza besa i nervoze od sinoć govori nam da je čovek pod teškim stresom.

  4. ako je neko i sumnjao do sinoć sada mu je potpuno jasno da je čeda prvorođenova pudlica. non stop je sabotirao pitanja o onome šta je danas a pričao nam je šta je bilo pre 10 godina. vučića nije ni jednom pomenuo direktno, njemu je opozicija veći problem trenutno nego njegov gazda. Tuga u šta se pretvorio, đinđić se verovatno okreće u grobu koga je držao na visokoj poziciji.

  5. Oni da imaju imalo morala,više se nikada ne bi bavilo politikom.

  6. Cedino cetvoro dece ce ziveti u Srbiji, otac im je obezbedio da mogu da zive gde god zele u blagostanju, pa ce im onda sigurno I biti najlepse u Srbiji..Samo ce pre toga malo da se skoluju u nekim lepim skolama u inostranstvu, pa ce tako obrazovani da se vrate I oni da pomognu napacenoj Srbijici… Blago nama koji mislimo da bi bilo najbolje da deca zavrse skole I odu negde dovoljno daleko odavde I zive normalno… A blago I nasoj deci!

  7. ovakvu opoziciju bih pozelela da sam na AV mestu..bolje pozelit ne moze.. Ceda jest mangup za svoj dzep ali nikada bas nikada ga nisam cula da je nacionalista da velica ubice jer su srbi ,da okolisa i kaze kosovo je bilo srpsko ostat ocito nece.. itd.. ali da stranku koristi u svoju korist i to stoji…njihov snosnji duel odgledala najezila se,zaprepastila cime su se obojica bavila i shvatila-nijeda se ne zeli posvetit drzavi uredjenju i narodu..oba zele da zive od politike jer jedan za to skolovan,drugoga ulica skolovala za politicara.. ni na jedno jedino pitanje voditelja nisu odgovorili…pricali kao dve babe koje se optuzuju za period kad su cure bile..moj zakljucak-BLAGO VLASTI PORED OVAKVE OPOZICIJE.. narod ionako vise niko nista ne pita

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.