Komandir policije u Orahovcu Adem Krasnići rekao je juče da još nije poznat uzrok požara u kući Bogoljuba Rašića, u delu grada nastanjenog uglavnom Srbima. Krasnići je agenciji Beta rekao da je istraga još u toku, a da u vreme požara u kući nije bilo nikoga. Požar je izbio prekjuče oko 13.

Komandir policije u Orahovcu Adem Krasnići rekao je juče da još nije poznat uzrok požara u kući Bogoljuba Rašića, u delu grada nastanjenog uglavnom Srbima. Krasnići je agenciji Beta rekao da je istraga još u toku, a da u vreme požara u kući nije bilo nikoga. Požar je izbio prekjuče oko 13.45. Vatrogasci su brzo stigli na lice mesta i ugasili vatru. U gornjem delu Orahovca živi oko 700 građana srpske nacionalnosti. Nedavno je u tom delu grada prestalo stalno prisustvo pripadnika Kfora.
Priština – Kforova bespilotna letelica srušila se juče u blizini Mališeva, saopštili su zvaničnici međunarodnih snaga na Kosovu. Prema saopštenju, pad letelice nije prouzrokovao posledice, a istraga o uzrocima njenog pada je u toku. Bespilotna letelica koja je juče pala druga je koja se tokom poslednjih meseci srušila na Kosovu. Prva letelica je pala u blizini sela Grejkovce, opština Suva Reka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari