U kom je svojstvu guvernerka bila na GO SNS?

Pitanje dana - u štampanom izdanju od ponedeljka 20. februara: Povodom govora Jorgovanke Tabaković na sednici Glavnog odbora SNS u petak uveče

Ostavite komentar


  1. Gledam na Tv Pinku Tv debatu, Palma, neki Vuk analitičar i još dvojica, svi za Vučića. Utrkuju se ko će više da udje Vučiću tamo gde ulaze poltroni. Palma ode najdalje izjavom da Vučića podržava i Karić !!! Karić je, kaže Palma, izgradio 10.000 000 (deset miliona) kvadratnih metara prostora. To mu dodje, ako na dan gradi jedan stan od 50 kvadrata, a godina ima 365 dana, da je potrebno 548 (petstotinačetrdesetosam godina) !!! Ne izgleda mi da je Bogoljub Karić toliko star. Reče čovek i ostade živ. Nema "zime" za Vučića ako ima podršku takvog neimara.

  2. U uredjenim zemljama plagiranje guvernera bi bilo dovoljno za ostavku, a pojavljivanje guvernera na politickim skupovima u svojstvu partijskog celnika za hitnu smenu guvernera…Ali ovo je Srbija, Cica moze sve…

  3. Neka neko vec jednom objasni da rec "sprdnja" nije ni kulturna ni politicki prihvatljiva. Naprotiv, govori o obrazovanju i vaspitanju onog ko je koristi. Ako je premijer napravio ovu gresku nekoliko desetina pura, vi ostali trebate da ga usmerite a ne kao on da tu rec multiplicirate i koristite redovno.

  4. Sta vise moze da nas zacudi u ovoj banana drzavi koja se zove Srbija. Da li je Tabakovicka govorila ili nije, koga to vise briga, ovde je u pitanju DIKTATURA u najogoljenijem izdanju. Sto neko rece u nekim predhodnim komentarima, da nije video vise "polusveta" na jednom mestu u toku odrzavanja Glavnog odbora SNS-a, ispred Sava centra, koji su bili dovezeni iz svih krajeva Srbija da daju podrsku svom milom i nepogresivom VODJI Aleksandru Vucicu. Ovo "polusvet" odnosi se na zalost na onaj polupismeni i primitivni olos koji je na vlasti sirom Srbije, od Mesne zajednice preko Skupstina opstine pa sve do samog vrha Drzave Srbije a da ne govorim o sastavu poslanika iz redova SNS-a u Skupstini Srbije, to je tek posebna galerija likova, o kojoj bi antropolozi mogli da daju "dijagnozu" ili strucno misljenje. Crno se pise svima nama zajedno sa ovakvim polusvetom koga cemo morati po svojoj prilici da "skidamo" na onaj nacin kao 05. oktobra 2000. godine, drugacije po svojoj prilici nece moci. Ovo kazem samo zato sto nije uradjena lustracija 06. oktobra 2000. godine, jer da je to uradjeno mi sada ne bi imali na vlasti ni Vucica, ni Dacica, ni Vulina ( JUL-ina ) ni Palmu … ima ih jos u kategoriji POLUSVETA po unutrasnjosti zemlje koliko ti pogled dopire, u svakoj opstini ima ih na desetine i stotine, na zalost nasu a na srecu njihovu.

  5. JorgoBANKA pa to je samo jedan deo radikalske porodice Topalovic. Bitno je da je ona zaposlila kceri i zetove i svu ostalu rodbinu. Ma Nusic je aktuelan i dandanas

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.