Kosovska Mitrovica: Uhapšeno četvoro zbog slučaja Ivanović, čuli se pucnji i sirene

Ostavite komentar


  1. Ako nije uhapsen MILAN RADOJICIC, znaci da mu je neko iz Beograda dojavio da bezi.

    1. Sklonili ga u Beograd i prave se naivni ,drzi Vucic zalopojku na tv.Vise se smucio i Bogu i narodu.

  2. Čitajući tekst posebno me se dojmio deo kad potpredsednik tzv.“srpske“ liste ( poznato je su oni zapravo koalicioni partneri s haradinajem i da su upravo njihovi glasovi ovog zločinca postavili u premijersku fotelju ) igor simić,naziva pokojnog srpskog mučenika, humanistu,intelektualca i patriotu Olivera Ivanovića „gospodinom“. Oliver Ivanović je, bez ikakve sumnje, za života,bio veliki gospodin za sav ovaj ljudski talog i moralni šljam sakupljen u SNS-u i njihovoj podružnici tzv. „srpskoj“ listi. Ali,da Olivera taj bedni igor simić (koji ga je pre ubistva ,crtajući mu metu na čelu po oprobanom podmuklim radikalskom receptu,nazivao lopovom,izdajnikom,remetilačkim faktorom,haradinajevim Srbinom,stranim plaćenikom,i tome slično,danas naziva gospodinom – pa to je vrhunac bešćašća,cinizma,licemerja,najgore podlosti i podmuklosti,neviđenog pokvarenjaštva i nemorala !!! A mi ? Ćutimo na sve ovo,sakrili se u mišje rupe! I očekujemo dobro? Bojim se da ništa dobro niti zaslužujemo niti treba da mu se nadamo!

    1. Брате или сестро ко год да си уста ти се позлатила!!!

  3. Čitajući tekst posebno me se dojmio deo kad potpredsednik tzv.“srpske“ liste ( poznato je da su oni zapravo koalicioni partneri s haradinajem i da su upravo njihovi glasovi ovog zločinca postavili u premijersku fotelju ) igor simić,naziva pokojnog srpskog mučenika, humanistu,intelektualca i patriotu Olivera Ivanovića „gospodinom“. Oliver Ivanović je, bez ikakve sumnje, za života,bio veliki gospodin za sav ovaj ljudski talog i moralni šljam sakupljen u SNS-u i njihovoj podružnici tzv. „srpskoj“ listi. Ali,da Olivera taj bedni igor simić (koji ga je pre ubistva ,crtajući mu metu na čelu po oprobanom podmuklim radikalskom receptu,nazivao lopovom,izdajnikom,remetilačkim faktorom,haradinajevim Srbinom,stranim plaćenikom,i tome slično,danas naziva gospodinom – pa to je vrhunac bešćašća,cinizma,licemerja,najgore podlosti i podmuklosti,neviđenog pokvarenjaštva i nemorala !!! A mi ? Ćutimo na sve ovo,sakrili se u mišje rupe! I očekujemo dobro? Bojim se da ništa dobro niti zaslužujemo niti treba dobru da se nadamo!

    1. На овим Балканским теренима (Македонија, Црна Гора, Косово, Србија, БиХ, Хрватска…), је бављење политиком правно чистији и финансијски далеко уноснији посао од трговине наркотицима. Они који се тиме баве (прошли и актуелни политичари) су наравно изгубили сваки морални компас. Од њих се може само очекивати горе од горег лицемерније од најлицемернијег…

  4. Kada vidim koja se ekipa skupila da zaseda oko Sefa Vucica,i detetu od 5 godina je jasno da smo pukli kao zvecke!!!

    1. Slažem se. Samo jedna mala sugestija : „vučić“ se nikada ne piše velikim slovom.Takođe,i
      „vulin,šešelj,stefanović,brnabić,nikolić,dačić,sarapa,marić,mitrović,krstić,vućićević“, i tome slično – sve se to piše malim slovima.
      Velikim slovima se piše, npr. : Oliver Ivanović, Stepa Stepanović,Novak Đoković,Nikola Tesla,Ivo Andrić,itd.,itd…

    2. Ne slazem se Ratko,postoji velika verovatnoca da ce kosovski Albanci poumirati od smeha kada procitaju ko je u „kriznom stabu“…i eto nam jos jedne velike pobede naseg mudrog kralja Ibija…

  5. АВ је до те мере циничан да покушава да ѕа све окриви ,,неке тамо,, а када бих могао да га питам само ово;
    1. Ко је предао телеком?
    2. Ко је предао (интегрисао) суд?
    3. Ко је предао (интегрисао) МУП?
    4. Ко је предао (интегрисао) војску (цивилну заштиту?
    5. Ко је дао копије матичних књига?
    6. Ко је дао копије катастра? итд. итд
    И сада прича о ,,некима тамо“. И ти ,,неки“ имају путера на глави али си ти друже ,,запржио чорбу“ па ти сада врућа , и теби и ,,онима“ око тебе! А царину је зацементирао баш ,,Један човек“ што каже Кесић!
    О моји срби освестите се и не дозволите да ,,Један човек“ решава о нашим животима са замислите Вулином, Стефановићем, Гашићем и НАТО-вцем Мојсиловићем! О другима и да не говоримо.
    Бог на помоћ само!!!!

  6. Hoće li na tom okupljanju oko spomenika caru Lazaru biti i automobilskih kolona,sirena,barjaka,skandiranja…kao u utorak? Inače,sumnjam da su „mirni momci koji nikada nisu imali problema sa zakonom“,kako reče onaj Simić, poznati u bilo kojem gradu. „Poznati“ su uglavnom oni drugi,društveno problematični,sa ponekom policijskom zabeleškom!

    1. Muka mi je ovakvih licemera koji opravadavaju albanski fasizam i izivljavanje ali su zato prvi i najglasniji da osude kada srpska policija hapsi albanske kriminalce. Onda je to „ugrozavanje ljudskih parava nevinih Albanaca““.. Bljak.

        1. @Aca*** Pravo si mu-joj rekao ! Pa srpska policija ne sme da hapsi po Srbiji,a kamoli po Kosovu! Šta bi sa „najvećim balkanskim tajkunom i prevarantom“ Miškovićem, „najvećim balkanskim narko-dilerom“ Kosmajcem, najvećim „prevarantima u oblasti energetike“ Hamovićem i Lazarevićem?! I meni je muka od ovih koji ne znaju definiciju fašizma a taj izraz koriste kad god su u nezgodnoj poziciji prema drugim nacijama i narodima!

      1. Nema ovde nikakvog fašizma. A da li ima namere da se razreši Oliverovo ubistvo, ili je ovo samo još jedna od dogovorenih predizbornih ujdurmi, videćemo.

  7. Opa, bato.. Sad kad Kalimero zajauče preko tvitera, ne bio vam u koži, južni naši „susedi“..

  8. Jel su komentatori ovog teksta svi Albanci pa pljuju po svojoj drzavi ili ste svi placenici? Da li je moguce da ima Srbina koji podrzava jutrosnju akciju??!!

    1. Plaćenici, dragi moj/moja Coki, i to ne za male pare. A sendviči nam samo od junetine, pa ti onda jasno i kojoj naciji pripadamo. Eto, da ti srce bude na mestu.. Ništa ne može da ti promakne, majstore zeleni..

    2. Ovo su ti zapravo albanske novine koje se prevode na srpski, otuda i ovakva selekcija vesti, kolumni i komentara.

    3. Veća verovatnoća je da su većina komentatora……’placenici’, a ne ovi drugi. Ima ih podosta – najveći broj – i preživljavaju (sami znaju kako) sa oko 200 evra mesečne plate. I, eto, drski su pa……. pljuju po svojoj drzavi. Zamisli??

  9. Vesti za 24.11.2018…snage rosu zauzele Kuršumliju,Predsednik se sastaje sa ambasadorima i vojska stavljena u pripravnost,drzavni vrh zaseda.
    Vesti za 25.11.2018… snage rosu upravo zauzimaju Niš,Predsednik se sastaje sa ambasadorima i vojska stavljena u pripravnost,drzavni vrh zaseda.
    Vesti za 26.11.2018…snage rosu su na prilazima Beograda,Predsednik se sastaje sa ambasadorima i vojska stavljena u pripravnost,drzavni vrh zaseda.

  10. Djavola su uhapseni zbog istrage u vezi sa ubistvom Olivera Ivanovica. Njih bas briga za to ili nasli kad da se sete. Cilj im je samo maltretiranje i zastrasivanje naseg naroda. Toliko je ocigledno da nema sumnje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.