U Mionici vozila sa šabačkim i beogradskim registracijama

Danas se u Mionici održavaju lokalni izbori

Ostavite komentar


  1. Samo naivni misle da se demokratija ispoljava nekakvim slobodnim izborima. Alo bre, demokratija je država u vlasništvu demosa, odnosno elite. Svi drugi koji se bore za vlast jesu robovi koji se utrkuju ko će usrdnije da služi bogatom demosu. Shvatite to već jednom

  2. Ja sam iz Mionice,ovo je sve tačno,pritisak na građane traje već 3 meseca,sve ja isto kao i prošli put samo bez batinaša,Velju i njegove kompanjone su pohapsili a nove nisu stigli da regrutuju pa umesto batina se koriste lovom,baš ih briga,love bar ima.

  3. Budite malo pametni pa u ovom vremenu mobilnih telefona napravite neku sliku da svi vide. Više će vam se verovati

  4. Iz Mionica sam, ali ne živim više tamo. Koju babu od 83 godine su juče zvali telefonom da provere da li će glasati. Isti ti se u doba vanrednog stanja nisu setili da je pozovu i pitaju da li nešto treba, s obzirom da živi sama u kući, ali su zato delili priznanja i pohvale humanitarcima koji su obilazili stare. Bruka i sramota! Maltretiranje starog stanovništva, presija.

  5. Doroteja sapcanka Mene su osam. .devet godina lagali dosta lazi cim su dobili izbore vise me nepoznaju iako smo isli ruku pod ruku sve je isto kao i prethodni samo boju menjaju idrze se fotelja laz do lazi svi su isti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.