(VIDEO) „Za mene je ova ideja večna“: Unuk Slobodana Miloševića se obratio pre sednice Glavnog odbora SPS

Ostavite komentar


  1. Samo nam ovaj fali. Izdanak roditelja cija je politika urnisala ovu zemlju i od koje se nikad necemo oporaviti. O dinastickom pristupu da se ne govori. Uzas.

  2. Samo nam je falio naslednik krvavog trona! Ovo je zrelo za revoluciju!

  3. Mladi Milosevicu, da li Vi znati ko su bili Vasi baba i deda, koliko su ljudi unesrecili, ubili i unistili zivote vecine nas. Ne zelim nikoga od Vas da vidim niti cujem! Odlazite!

  4. bolesno, jel ovaj momak zaista shvata i prihvata realnost ko mu je deda, ko baba i šta su radili pre 30 godina?

  5. Cime se ivica razigra, bice izbora za 60 dana. Ovo su planirani potezi, privlacenje poslednjih ostataka spsovaca i uguravanje sopstvene dece u demokratske institucije. Ziveo kapitalizam crvene boje. Zivela radnicka klasa, ali ne bas dugo.

  6. Dovoljno su tvoji preci doprineli… Što se mene tiče nisi dobrodošao

  7. Bila sam presrećna kad je deda otišao da ga čuva. Kako se dogodilo da mi ga danas dedini drugari kače na budzet.
    Uzgred baba i tata odneli u Moskvi 5.milijardi dolara a njega ostavili na grbaču ovom siromašnom narodu.

  8. Ratni huškači nas vračaju u Miloševićevu eru. Ta fela je sramota za Srbiju.

  9. Jel primećuje neko?! Pa ovi sinovi sinova i dečica njihova od pašića do danas najveće zlo što je snašlo, odavno već izmučenu Srbiju! Lepo ih treniraju nema šta.

  10. Povedi Vukašine.
    Ja jedva cekam da vidim kako izgleda ta vasa revolucija bez nasilja.

  11. Deda ti se prevrće u grobu kad vidi i cuje šta Dačić radi…ideja je možda dobra ali kakve veze sa njom imaju Dačić, Ruzic, Antić i ostali?

  12. Ideja zavišnje i gajbice??? Ostavio „deka“ da se unuk igra, otvaraš hladnjaču?????

  13. Zašto traćiti i gubiti bespotrebno dragoceno vreme?
    Mislim da je napaćena Srbija dosta toga već propustila!
    Zato ne časimo časa i naslednika novca poreskih obveznika iz Otadžbine ,koji je NJegov otac akumulirao i oplodio u zemlji iz koje su došli na mnogaja ljeta naši preci treba delegirati direktno u CK!
    Dok još ima radenika i trudbenika koji pamte jedno drugo vreme takodje prohujalo ali s’vihorom,za koji ih vežu sentimenti(radničko sportske igre,znanje-imanje,besplatno letovanje preko Sindikata i mnoge,mnoge ,druge pogodnosti koje su izopštene opet zahvaljujući prvoj aumulaciji kapitala)

  14. Negovan u Rusiji KRVAVIM SRPSKIM POKRADENIM NARODNIM PARAMA! Svuda se korov sasece… samo ovde zaliva!

  15. Liči na pokojnu babu Mirjanu Marković, poznatiju kao JUL je kul.

  16. Postadosmo kraljevina .Sve sinovi i unuci naslednici u oartijama a tu se uzgleda veliki novac okrece jer niko nista drugo ne radi.

  17. Sine, završi neki dobar fakultet i radi neki pošten posao najbolje što možeš. Time ćeš najviše da doprineseš napretku i boljitku ovog društva. Ne mešaj se u politiku, sine.

  18. Ti dečko sluzis kao „potkusur“ Dačiću i kompaniji,da bi podigli rejting.Opala im popularnost. Narod ih je pročitao.

  19. Beži dete,ne treba da si tu.Poštedi se ,porodica i nije baš da lepim uspomenama.Mnogi nisu još zaboravili šta su radili baka i deka.

  20. Stvaraju dinastije. Dačić i Palma su već uključili svoju decu u politiku, kao i Krkobabić, a vidimo da i predsednik favorizuje svog sina. Uz skoro nemoguću misiju osnivanja političke stranke i stroge kontrole obaveštajnih službi ko šta može da priča i radi, ne gine nam večno tavorenje pod ovim kameleon režimom.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.