Urednica KoSSeva na meti pretnji: Najnasilnije i najvulgarnije ponašanje od ’99.

Ostavite komentar


  1. Tatjana u Vojvodinu si dobrodošla, ako te tamo i dalje budu kinjili dođi u Novi Sad. We like You !

  2. Podrska za korektnu Tanju.
    Srbi ko Srbi uvek neko drugi kriv.
    A gde je sad AV, u ruskoj ambasadi. Kako pomoci tom narodu? Ne onim nikad vise Oluja, ali neke mere treba da budu brze i energicnije.

  3. Zivimo u zemlji u kojoj je jedina strategija namerno stvaranje kriminalizacije i haosa u svim segmentima zivota. U takvom haosu On ce da vlada dozivotno.

  4. Zašto lepo ne napišete kako jeste, u pitanju je Zvonkova „vojska“, koje se plaši i AV !!!

  5. Čitala sam tekst koji je napisala Tanja Lazarević na portalu Kossev. Smatram da je odličan, hrabar i emotivan. Podrška za Tanju i Kossev.

  6. javna je tajna da novinari prodaju snimke drugoj strani pa ne čudi i reakcija mladih ljudi
    kad bi se novinari usmerili samo na svoj posao verovatno ne bi toliko bili izloženi napadima

  7. Retko fina, kulturna i vaspitana gospođa, pravi profesionalac u svom poslu. Oni koji je napadaju sutra najgore pijavice ovog naroda, oni koji dobijaju plate sa dve strane, najgori ološ.

  8. Kosovka devojka.Pravi i iskreni borac za prava Srba.Svaka cast,zena krvari u borbi za svoj narod a narod je ne razume.Cak taj i takav narod misli da otvoreno radi za Albance.Ona i ovakvi Srbi ce pobediti,imaju podrsku demokratskog zapada.

  9. vama puna podrška puna, i red je da i vi počnete da pišete o pravom stanju na kosovu , o onom što svi građani srbije znaju, da tu vlada anarhija bezvlašće i ostalo zahvaljujući nekim koji ih sve terorišu, i dok se njih ne oslobodite i počnete slobodno da razmišljate svojom glavom neće biti dobro…vama podrška….

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.