Uvredljive parole Mlade Vojvodine u Beogradu upućene Đilasu

Ostavite komentar


  1. Red Seseljizma,red fashizma, naucio Sergej kako se omrsiti politicke slanine-leba bez motike.Na zalost vec trideset godina podrska Beogradu u unistavanju i gusenju Vojvodine pred ocima Zapada ,koji kao fol podrzava nekakvu ljudsku slobodu .

  2. Kritike da, ali uvrede i prostački vokabular, ne!!! Pa takav vokabular imamo u vladajućoj koaliciji, u parlamentu! U čemu je poenta, skinuti ove i zameniti ih identičnim. Sergej Trifunović, kao dramski umetnik, trebalo je svojim primerom da pokaže, da se mnogo može reći i pristojnim rečima. S njegovim, kafanskim rečnikom, čini štetu pokretu! Đilas:“Da li bi građani oprostili onima, koji su nekoliko godina bili na pogrešnoj strani?“, pa postoji još jedno pitanje: Da li bi građani oprostili onima, koji su imali šansu i podršku naroda, a prokockali su je i izneverili narod?! Zbog njihove neodgovornosti, bahatosti, samoživlja, dobismo Vučića! Pa ipak protestvuju i traže, ne oprost naroda, nego novu priliku, šansu, kako bi se, opet, dokopali vlasti! Ovde treba da se desi čudo, da se narod, preko noći, opameti i prestane da bude ovca, ili da se pojave ljudi, kojima će moral, odgovornost, poštenje,narod, država, biti ispred, svih svojih, ličnih interesa, dok se budu bavili politikom! Mislim da je to nemoguće, u oba slučaja!

    1. PSG nema nikakvu budućnost, Sergej je tamo došao da „ugasi svetlo“ jer bi ta stranka samo oduzela opoziciji par procenata, ne bi prešla cenzus, i onda bi vučić uzeo najveći deo tih glasova. U trenutku kada ne može da se probije medijska blokada ni jedan novi pokret nema šansu da pređe cenzus, to je Jeremić shvatio i zato je i otišao iz politike. Što se mene tiče 100% je nabo sve o čanku osim o separatizmu, eto i on je podlegao propagandi iz beograda. Mada ovaj čankov koalicioni partner jeste republikanac pa se možda sergej zbunio i pomešao ga sa čankom.

      Što se tiče Đilasa. Zaboravio si da su i ovi danas vodili Srbiju i napravili najveći haos u zemlji posle ww2. I narod im je to oprostio i opet doveo na vlast. U poređenju sa 90-im ono što je DS radio je apsolutno ništa kakvo zlo su ovi napravili 90-ih.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.