Varhelji pozvao sve političke stranke da učestvuju na izborima, da ih ne bojktuju

Ostavite komentar


  1. Kolonizator je poseti svoju koloniju poglavicu i podanike da im saopšti kako treba postupiti sa ruljom.

    1. Izbori kao i politika su svojevrsno trziste ponude i potraznje. Kakvi su izgledi ako ne izadjemo na trziste?!

        1. Ja ne bih,zato ću da bojkotujem bojkot i glasaću za Vučića.Ima li neko nešto protiv?Ako ima,nek mi žili ruka.

      1. Malo ste to pojednostavili. Ali, ja kada kupujem prvo BIRAM. Prosetam kroz celu pijacu, zagledam sta je sveze, a sta nije, osmotrim prodavca i kvalitet robe, pa tek tada kupujem. Da bi vladalo otvoreno trziste, potrebno je imati ISTINITE informacije, inace, nabavljacete BOFL.

  2. Uaaaaaa !!!!! Dole Evropa !!
    Evropo izdala si srpsku opoziciju!
    Kako si samo smela, kako si mogla?? Ali nas iz opozicije ne zanima ničije mišljenje. Mi smo pametni i sve znamo. Uaaaaa !!!!!

  3. Očigledno je da u ovom mandatu je zapisano da se prizna Kosovo… i jako im je bitan legitimitet izbora. Takođe je očigledno da se u potpunosti žmuri na sahranjenu demokratiju, kriminal iz vrha vlasti, otimanje prava i imovine u „susednim državama“…od strane EU i SAD. Dakle bitni su geopolitički ciljevi, a narod ko j… U psihologiji je to granični poremećaj ličnosti (ti ne postojiš, ja postojim). Vreme je (ako nije isuviše kasno) da se mi kao narod zapitamo kojim nas to putevima vode i koje su posledice. Da li ih pratiti u posrnuću? Recimo, meni se ne sviđa ovakvo uvođenje „liberalnog kapitalizma“ koje odgovara samo lopovima, a vama?

    1. Mislim da si malo pogresio.
      Nije liberalni kapitalizam nego liberalni feudalizam.

  4. Sta je to „postignuto“ da EU ovako poziva na izbore? Mislim da izraz „razgovor u parlamentu“ je potpuno izgubio znacenje u Srbiji u kojoj SNS i SPS dominiraju u skupstini i da tamo dijaloga nema. Gospoda iz EU se zure da pomognu Vucicu da dobije legalitet izbora. Samo bojkot vodi Srbiju napred.

  5. Kada čovek pomisli da situacija ne može biti apsurdnija, pojavi se neko bitan, poput ovog Varheljija, da izjavu za medije, ostane živ i ode ķući sa porukom da će se vratiti, verovatno da vidi šta je uradjeno od onoga što je rekao da treba biti uradjeno.
    Kada bi postojao aparat koji istovremeno meri glupost i aroganciju, izjava gore spomenutog gospodina bi dostigla najvisu mogucu vrednost.

    1. Kada bi postojao takav aparat koji meri predozirane gluposti, momentalno bi eksplodirao od komentara budala a ne samo od izjave ove belosvetske bitange iz EU. U potpunosti se slazem sa tobom dr.jakov? Razmisljanja i komentari nepismenih botova ne da bi unistile te aparate, njihova snaga je tolika da je i drzava u opasnosti!!!

  6. Poruka je jasna i nedvosmislena. Ako neko neće da je razume i, zbog ličnih dilema ili trilema, ne glasa na izborima, taj direktno poklanja svoj glas za produženje ovakvog nekvaliteta života i za sebe i svoje najbliže. Ne kaže uzalud stara izreka da svaki narod zaslužuje vlast koju ima.

    1. Poruka je jasna, a ja niko i nista sam je mozda pogresno razumeo! Nedvosmisleno nam porucuje: uslovi za izbore su nikad bolji, izadjite i dajte legitimitet nasem dragon podaniku da sto pre zavrsimo nase zapoceto delo, a kvalitet zivota, demokratije, prava vasa nas nezanimaju! Mi imamo svoj cilj i on je prioritet!!! Na zdravlje vam i sa srecom izabrani sirok put koji vas direktno vodi u propast i samounistenje? Jer bolje i nezasluzujete. Zbogom budale neopevane!!!

      1. Ostadoh živ i ljubopitljiv: Ako bude bojkota i posledično “veličanstvene” pobede nad opozicijom, da li bi se pobednici skrušeno pokajali i prionuli popravci sadašnjih (ne)uslova i pritisaka, ili bi ih, osokoljeni “dokazanom ogromnom podrškom naroda”, bez po muke pogoršali?

  7. Kada pomislim da nema logickog objasnjenja zasto je Velika Britanija napustila EU onda se pojavi Varhelji i da smisao bregzitu.

  8. Da li i u vasoj zemlji se zabranjuju mediji. Vi ste licemeri. Radite zajedno sa av da nas potpuno unistite.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.