Veselinović: Neophodno i političko angažovanje Inicijative

* Veliki protest na godišnjicu rušenja u Savamali * Odbrojavaju se poslednji dani Siniše Malog, i on to zna, i mi to znamo
Aktivista Inicijative "Ne da(vi)mo Beograd" za Danas o izbornom skupu u Hercegovačkoj i eventualnom učešću na predstojećim izborima za Beograd

Ostavite komentar


  1. Inicijativa je politički angažovana već tri godine,a sad će te samo to i zvanično priznati!

  2. "Vaš će primjer učiti pjevača / kako treba s besmrtnošću zborit!" Za nas u "provinciji" uvek je – u kriznim vremenima- od bitnog značaja bilo šta će biti odgovor Beograđana ( onih koji su uvek predstavljali moralnu vertikalu Srbije ) na poniženja i beščašća koja su činili moćnici iz aktuelne vlasti. Istorija zna da ste uvek imali i hrabrosti i pregalaštva da branite i obraz domovine.

  3. Sinisa Mali jeste bahat ali to nije jedini problem. Njegov gazda Vucic je daleko nadmasio sve ljude na vlasti u novijoj istoriji Srbije po bahatosti, lenjosti, rasprodaji Srbije stranim i domacim tajkunima samo da bi se sto vise obogatio i osta na vlasti. Svaki beogradjanin koji iole drzi do sebe treba da se ukljuci i podrzi ovu inicijativu koja treba da preraste u "NE DAVIMO SRBIJU".

  4. U redu je građanski aktivizam ali nemojte da zasipate gradsku upravu pozivima i mejlovima jer onda građani koji stvarno imaju neki problem neće moći da stupe u kontakt sa gradskom upravom.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.