Veselinović: Sporazum sa narodom ponudićemo građanima na potpisivanje u subotu

Ostavite komentar


  1. Predlazem , da pored velikih tema , ukazujete na obicne ali za zivot ljudi
    i svake porodice vazne , sledece teme:
    -skupo centralno grejanje i komunalne usluge , narucito u Beogradu, posebno na Ceraku ,
    -skupo gorovo ,
    -skupa hrana ,
    -skupa struja
    a primanja mala .
    Predhodno su kljucni razlozi zbog kojih ce svaki covek glasati za smenu ove vlasti .

  2. Samo kazite gde da dodjemo i ko ce biti potpisnik sa druge strane,,msm ko ce samnom licno da potpise?

  3. Ne znam nisam baš obavešten po ovom pitanju , ali koliko dana treba da potpiše nas pet miliona ? Izvinjavam se ako sam postavio glupo pitanje .

  4. Ko li će sa druge strane biti potpisnik, plaho me interesuje! I koliku vrednost će taj potpis imati, ma ko da bude. Opet kažem, pobedite na izborima pa nudite ugovor, to je ono što narod čeka.

  5. Ima jedan problem u delu u kome se govori da će vlada eksperata imati godinu dana da uvede nekog reda, donese valjane propise. Prvo, te je za godinu dana nemoguće, a ako to uradi, zašto bi takvu vladu menjali za vladu laika i političara? Ja mislim da se takvoj vladi teži za stalno, a ne da bude političarima privremeno rešenje, baštovan koji sređuju baštu u kojoj će se ovi izležavati.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.