Veselinović: Zabrinut sam zbog izjave Biličika o „produktivnim sastancima“ sa predsednikom Srbije

Ostavite komentar


  1. Sada je i naprednjacima jasno o čemu se ovde radi. Bitno je da u njihovim redovima jenjava radikalski otpor prema evropskim integracijama, jer im njihovi propisi i standardi trebaju kako bi legalizovali sav kapital koji su izmarisali od ovog naroda i države i kroz velike investicije ih „plaknuli“ i legalizovali.Strah da „dodju divlji i oteraju i opljačkanu pitome“ se smanjuje u koliko se Kosovo i Metohija priznaju u UN. Podlo, makar to bila i Evropa.

  2. Mozete mirno spavati. Ova vlast do sad sto je uradila sa predsednikom to govori da treba samo da uzivate i da ucite kako s epostize uspeh.

  3. Koliki ste vi bedni i jadni iz SzS-a pa to je za Ginisovu knjigu rekorda.Izmišljate,lažete,mažete,opanjkavate jedni druge,obećavate nemoguće…ali,nikako da shvatite da vas narod neće.Zar ste toliko maloumni pa to ne shvatate.

    1. Ljubisa, ta grupa naroda u koju sensvrstavas je za psihijatrijska nadzor? Jedi podrigusu i nebaljezgaj ako Boga znas?

  4. Jel ovaj Veselinović naučio da prepozna znamenitosti Beograda ili ga još meša sa Parizom?

  5. Zbunjen sam, zar bojkotom opozicija ne odbija bilo koje razgovore pa čak i sa predstavnicima EU?

  6. nije baš tako, neko je za kontejner, neko za koš, po vašem mudrom izboru,

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.