Veselinović (ZLF): Ozbiljan je problem ostaviti opštine i gradove bez opozicije još četiri godine

Ostavite komentar


  1. Institucije su protiv opozicije…u 90%…Suština je da nema političke volje kod SNS da nešto ozbiljno menja, i da kada su jednom pobedila, posle toga su ukinuli demokratsko okruženje..U suštini ukinuli su demokratiju i ostavili privid..i sada u tim uslovima, opozicija ili nvosvejedno hoće kao da poštuju neka pravila, da se vrati borba u institucije..da se poštuje volj svakog čoveka! A vlast sve upotrebljava i zloupotrebljava…III.. to tako ne ide..

  2. U kampanju 19 dana i vi ćete da promenite skorelo stanje od 15 godina i kad izgubite opet na apanaže i pričajte bajke ovom sluđenom narodu kako ste sve dali od sebe i slično. Svi da podnesete ostavke i da dođu novi ljudi.

  3. I ovi su počeli da spinuju, čuj, neće oni da ostave gradove bez opozicije, i dosad je bila velika Vajda od vas, eno ga Vučić već place od muke.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.