Vesić: Ne znam da li ću biti ministar, Vučić će to odlučiti

Ostavite komentar

  1. Izvinite, kakve veze ima predsednik Republike Srbije sa resorima Vlade Republike Srbije? Molimo da G. Vesic ne omalovazava i ne podriva Ustav Srbije

  2. Kao što već neko napisa – predsednik ne odlučuje o ministrima. Njih treba da bira predsednik vlade. Luda kuća, po običaju.

  3. Pa nista novo što se vlasti tiče.On postavlja i menja sve što mu nije po volji,a kad jedan „pravnik“,zamislite tako nesto kaze onda je to grozota.Valjda se i u Srbiji zna kako se i ko postavlja na određene funkcije.Za ovog pravnika sa tim poznavanjem i poštovanjem Zakona,bolje da se mani politike za koju doduše i nije.

  4. Došlo vreme što više lažeš viša funkcija,eto njega u predsedništvu.

Ostavite komentar

Politika

Naslovna strana

3. decembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.