Vesić: Sa SPS imamo većinu u Beogradu, ako je stranka zadovoljna mojim radom biću na funkciji  

Ostavite komentar


  1. Vesic se bar trudi i radi kako god. Trudi se da prati Predsednika. Sta drugi rade.

  2. Biće tu više od 56 odbornika,treba da bude što jača većina,jer treba još više da se radi u Beogradu!

  3. U Beogradu vise ne moze normalno da se zivi! Na sve strane raskopano, poluzavrseno, i to tako vec godinama!

  4. Sklonite ga iz Srbije, narod vas moli. Neka bude ambasador u Zanzibaru, valjda tamo nece moci nikakvu stetu da nanese.

  5. U kojoj bajci žive Vesić i njemu bliski? Šta je Bg dobio unazad 10 godina? Ništa bitno, našminkane fasade, ulice koje se rade sa probijanjem rokova, upropašćen nacrt za metro koji neće rasteretiti saobraćaj, ali će uništiti vodoizvorište i koštaće 3 puta više. Bg na vodi-duguje 100 muliona, a stilski neuklopljen,, cirkus. Đaci dobili tablete koji im ne trebaju, bespravna i bezobrazna gradnja bez odgovarajuće infrastrukture, gušimo se u smogu mesecima…Čime si zadovoljan Vesiću?! Jedva ste skupili 56 odbornika i pored glasača iz Republike Srpske, pokradenih i kupljenih glasova, zarobljenih medija i institucija. Vi ste rak rana ovom gradu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.