Vesiću naređeno da se ređe pojavljuje u medijima

Naš list imao uvid u "internu analizu" Srpske napredne stranke

Ostavite komentar


  1. Kod nas u Blacu katastrofa. Godinama afere iza čelnih ljudi. Ucenjuju i Vučića i građane. Ne mogu im ništa iz stranke.

  2. ne znam za druge zemlje, ali kod nas to je jedna od mana politike, da pripadnici stranaka nisu ličnosti sa integritetom nego stranački vojnici koji dobijaju zadatke, izvršavaju ih ili ih šef smenjuje. Oni nemaju veze sa građanima, oni su deo izbornih lista i odgovaraju samo centrali stranke. Vesić nije izuzetak, kao što vidimo. Na šta se onda svodi glasanje uopšte?! Na činjenje najmanje moguće štete.

  3. Aleksandar Vučić svestan da bi SNS kada bi se odrekla „nepopularnih kadrova dobila na rejtingu, ali, s druge strane, možda bi neki od njih kasnije postali nezgodni protivnici“. Ovo je kljucni razlog zasto na lokalu nece biti nikakvih promena… moze samo negde gde imaju u svojim redovima dvojicu jakih kabadahija pa da jedan zameni drugog inace oni ne smeju da smenjuju te kabadahije jer su im oni temelj stranke, osnovni oslonac, i bez njih nikada ne bi dobili izbore jer lokalni kabadahija je, u Srbiji, u maloj sredini bog. Vucic to zna i zato je 99% lokalnih kabadahija u SNS-u.

    1. @Nenad

      Odlična Vam je analiza, to je snimak Srbije u malom.Princip nasilja je preovlađujući, nema tu nikakvih finesa, samo sirovo i surovo.Sa druge strane, ta koncepcija koju sprovode nasilni glupanderi sa kriminogenim profilom nikada i nigde se nije dobro pokazala kao nekakav dugoročniji plan.Svako nasilje će se vratiti kao bumerang, pre ili kasnije.Ima primera toga u narodnim epskim pesmama.

    2. Gde sme da ih razrešuje. Sutradan bi svi negde preleteli i postali opozicija. A verovatno mnogo znaju, bili su u jezgru mahinacija.

  4. Nisam znao da Vesić ume da vozi ikarbusov mercedes što je onomad isposlovao predsdenik Vučić još dok je bio premijer? Baš lep autobus a Vesiću baš pristaje uloga vozača.

  5. Pa Vucic je suvise gazio gradonacelnika Radojicica preko Vesica, da je izgleda ovome dozlogrdilo. Odjednom je u javnosti isplivalo da se Decija bolnica iz Tirsove izbacuje na liticu iznad auto-puta, na kraju Deligradske. I sve zbog dva placa od ukupno 2 hektara, koje bi Vucic sada da proda nekom strancu, koji vrede koliko i nova bolnica-50 miliona evra. Jedan na mestu gde se i nalazi sadasnja bolnica, a drugi iza bolnice gde se nalazi stari DIF i popularni restoran Dardaneli, u partnerskom vlasnistvu, medju kojima su po nekim informacijama Brenini sinovi, ali i neki ministri.
    A provizije za prodaju takve lokacije za predstavnike vlasti su zaiste masne i irazavaju se u milionima evra.
    Pa posto se vec bune ugledni profesori Medicinskog fajulteta zbog ovakvog tumbanja Decije bolnice, SNS je izgleda resio da malo primiri.tu stvar i povukao svog kangala za rep. Za sada. Inace se ne odustaje. Rasprodaja nase imovine je i dalje u toku.

    1. Decu cemo u ‘Deligradsku’ voditi zaobilazeci dzipove oko novog kvarta i kafica.

      A zgrada ‘starog DIF-a’ je samo neka starudija iz 1936. godine zasticena kao spomenik kulture vec pedesetak godina, gde se dugo nalazila visokoskolska ustanova, gde se samo cetiri generacije bavilo raznim sportovima.

  6. Samo da više ne gledamo tu budalu. Svejedno, i sa njim u senci nam se crno piše.

  7. Nisu to “ nepopularni “ kadrovi vec bahati likovi “ ogrezli “ u korupciji a “ SUROVA istina je da , bilo koji od njih , udaljen od “ trona “ istog casa „prelece “ na drugu stranu i postaje UZBUNJIVAC sa dokumentima pripremljenih za “ ne daj Boze „…. dakle …nista novo u “ zlatnom dobu “ osim “ fenjerasa “ kao Brnabic , Krkobabici ili Ljajic , dobijaju , o koliko zasluzeni “ cipel cug „jer nisu iz sekte ( osim skoro “ upisane Ane ali njoj se ni mastilo jos nije osusilo em ni sns ovce je ne razumeju sta govori )

  8. Toliko su se osilili pojedini Vučićevi saradnici da nesmete da ih okom pogledate. U Kosovskom pomoravlju na jednoj strani šuruju sa albanskim strukturama a na drugoj sa patriotskim prstom pokazuju na neposlušne Srbe. Strašno je što njihov ekonomski standard udara u plafon a neposlušni odlaze što dalje iz svoja mesta. Prodaju se kuće i imanja baš zbog ovakvih intelegentnih mozgova koji su kupili svoje diplome a pametni beže jer nemaju familijarnu vezu za bilo koji posao ili vezu za opstanak.

  9. Ma jok, ništa, fala, ‘kaki komentar, nego oće ovaj moj da zglajzne, pa ko velim da se registrujem ja na neki fašistički sajt na vreme da mogu sutra da pokažem da sam u stvari oduvek bio protiv njega.. Nek se nadje, nije na odmet

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.