Nekadašnja odbojkašica iz Užica Vesna Čitaković pridružila se naprednjacima 1Darko Glišić i Vesna Čitaković/Foto: SNS

Vesna Čitaković Đurišić, nekadašnja uspešna odbojkašica iz Užica koja je predvodila reprezentaciju Srbije, postala je članica SNS.

Vest o novom kadrovskom pojačanju naprednjaci su podelili na društvenim mrežama i proslavljenu sportskitnju dočekali sa: „Dobro došla odbojkaška kraljice“.

Dobrodošlicu joj je, kako je objavljeno na Fejbuk stranici užičkih naprednjaka, poželeo Darko Glišić, predsednik Izvršnog odbora SNS.

Nekadašnja odbojkašica iz Užica Vesna Čitaković pridružila se naprednjacima 2
Foto: SNS

Vesna Čitaković Đurišić je stasala u užičkom OK Jedinstvo i jedna je od zaslužnih za velike uspehe tog kluba, koji je iznedrio sjajne odbojkašice. Igrala je u Crvenoj zvezdi i mnogim klubovima u inostranstvu.

Igračku karijeru je završila je 2016.godine, a od pre šest godina je potpredsednica Odbojkaškog saveza Srbije. Trenutno je sportska direktorka OK Jedinstvo.

Nekadašnja odbojkašica iz Užica Vesna Čitaković pridružila se naprednjacima 3
Dodela priznanja/Foto: N. Kovačević

Na svečanosti, povodom Dana Užica, 9. oktobra, uručena joj je Plaketa grada, jedno od najviših gradskih javnih priznanja.

Proslavljena odbojkašica, jedna je u nizu poznatih sportista koji su se, u poslednje vreme, pridružili naprednjacima.

Nedavno su to učinili Željko Rebrača i Ilije Lupulesku, a pre njih – Janko Tipsarević, Dejan Tomašević i Ratko Raša Radovanović.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari