Vijesti: Vučić se ponudio da pomogne politički pad Milorada Dodika

Ostavite komentar


  1. Pa šta je tu čudno. Vučić je licemeran. Sjedne strane vodi Dodika kao lutku na sva mesta a sdruge strane se žali na njega, ako su navodi tačni. Ipak, Vučić je tu da razbije Srbiju a verovatno i Republiku Srpsku i sve što je srpsko.

  2. Izdaja brzo izađe na videlo.Nema toga što Vučić ne bi uradio da ostane na vlasti.

  3. Pa Albanci ulazu stotine miliona dolara u kupovinu raznih senatora i kongresna da bi locirani za veliku Albaniju. Možemo valjda i mi. Ili to nama nije dozvoljeno po mišljenju nekih novinara?!

  4. To bi mu bio najpametniji potez od kako je u politici! A time bi najvise pomogso Srbima!

  5. B. Luka je samo distributivni centar (Mile ili Zeljka- nema razlike), pravi centar je u Beogradu.

  6. vučić bi izdao SVE, samo da još malo može da viče ‘ Tišina tamo…’!!!

  7. E baš me interesuje iz kog „proverenog“ izvora su stigli ovi podaci! Daj bože da se Srbi što više glože!

  8. Eto kakav je to čovek. Prodao bi i rođenog sina, samo da zaštiti sebe. Možda to sve i nije istina, ali ne sumnjivo bi to uradio kad bi morao.

  9. Nemobjavljujete komentare koji nisu u skladu sa uređivačkom politikom. Objavile Vijesti,neimenovan izvor???? Smešno. Kao kad bih ja rekao da sam čuo da je neko rekao da će Đilas priznati Kosovo čim dođe na vlast i da će napraviti otklon od Republike Srpske.Sramota.

  10. Ako zeli narodu R Srpske dobro to je trebao davno uraditi. Medjutim on voli dodika vise nego Srbiju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.