Vlada Crne Gore: Marković ništa nije obećao Vučiću

Ostavite komentar


  1. ponasaju se kao deca.Kakve veze ima jeli obecao ili nije.Skrecu paznju sa poteza,jer nisu racunali na posledice,jer istoriju tih vremena nisu znali celu,I da su oni imali gubitke.

  2. Velika sramota Crne Gore da su poslali vojnog atašea da prisustvuje obeležavanju etničkog čišćenja i zločinačkoj operaciji „Oluja“.

  3. Slanjem pukovnika na obeloezavanju akcije „Oluja“ sve su rekli. Dalje ih niko ne opra. Mogu da smisljaju svasta i da lazu koliko zele. Jasno nam je sve.

    1. ma treba svesti svaku saradnju sa Crnom Gorom samo na najnuznijem nivou. To ce biti tako sve dok se ne pobedi njihov diktator.

  4. Možda je za crnogorce ok ono što su uradili, ali mi Srbi se osećamo veoma pogođeni tim činom jer smo vekovima smatrali a i dalje smatramo crnogorce kao svoju braću.

  5. Ovo je toliko neprofesionalan odnos i ponasanje vrha vlade Crne Gore. Da se misljenja i obecanja menjaju iz dana u dan to nigde nema. Drugo ceo zivot se smatramo bracom i pokusavamo da podrzimo jedni druge u svemu, ali izgleda da je to bratstvo izmedju brace koja se svadjaju oko nasledstva. Nasledstvo nam nije isto ali neki interesi i ciljevi jesu, samo sto pola Crne Gore nije upuceno u to pa se zato tako ponasaju i sabotiraju i sebe i Srbiju.
    Samo napred „braco“ Crnogorci i dalje glumite poklanjajte knjige i gusle, pa nam posle zabijajte nozeve u ledja.

  6. Moglo bi umesto čuđenja i nešto konkretno da se postigne. Npr. ne tretirati crnogorske studente u Srbiji kao srpske, naplaćivati im školarinu i dom kao i svim strancima. Ne dati crnogorskim državljanima da se u Srbiji zapošljavaju jednako kao građani Srbije.

  7. Mašulović je, koliko je meni poznato predstavnik Crne Gore isto kao što je Mesić bio predstavnik Srbije?! On je bio medju svojima i to tako treba shvatiti bez ikakvih tenzija i gorčine sa naše srpske strane?! Imamo i mi ovakvih „rodoljuba“, kako u mom kraju kažu, „na vagone“. Naravno da će vlada Crne Gore i njeni zvaničnici terajući inadžijsku antisrpsku politiku izjaviti i uraditi sve ono što će povrediti Srbe i Srbiju. Time oni pokušavaju da pokažu da su protiv Srbije /i Rusije/ tražeći time, što bolje mesto na debeloj američkoj zadnjici, gde vlada poprilična gužva i haos. Ne znam zašto se obraća pažnja na njihove niske udarce?! Zar „gospodar celokupne flore i faune Crne Gore“ i njegova udvorička svita, do sada, nisu pročitani. Njima je najveći dokaz državnosti kada izruče Srbina „ratnog zločinca“ Hrvatskoj ili Albancima na Kosovu i Metohiji?! Time pokazuju da nisu Crnogorci već „Montenegrini“. Kako to zvuči nobl i gordo, zar ne?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.