Vlada položila zakletvu, prva sednica sutra u 6:30

Ostavite komentar


  1. Kažu da u ranu zoru ,ako se dobro naspavaš,donosiš najbolje odluke,pa videćemo.

  2. Vladu izabrali ulizice i primitivci; Vlada nesposobnih, a Premijer diktator koji o svemu odlucuje, umesto da se leci od Minhaunzenovog sindroma. Uz to i primitivac!!

  3. Prva sendica Vlade u 6.30 !? Kako to nazvati? Ali sta je cudno posle sednice Vlade na kopovima, probijanja kroz smetove, ponosnog stajanja na pljusku, prijema gradjana od 5 sati ujutro, citanja expozea na jednoj nozi u trajanju od 6 casova. Epidemija ludila se siri ovom zemljom, zarazenih je do sada preko 600.000 (i imaju uverenje u vidu clanske karte). A nama leeepooo… Crna Srbijo!!!

  4. Vladu izabrali ulizice i primitivci; Vlada nesposobnih, a Premijer diktator koji o svemu odlucuje, umesto da se leci od Minhaunzenovog sindroma. Uz to i tezak primitivac!!

  5. Posle ove vlade Srbija ce biti takva olupina da daj boze ne zavrsimo bez gradjanskog rata.,kad bi vecinsku vecinu u Skupstinu Srbije odgovarali na pitanja a da poligraf pokazuje istina il laz na pitanje kolko verujete vladajucoj koaliciji da ce stanje u zemlji biti bolje posle njih. sta mislite sta bi bila istina,Svesni su oni svoje nesvesti ali misle da prodju ko zuti napunu dzepove i odu ,posle ove garniture kad budu za zapad zavrsili posao svi idu pod led od 5 oktombra pa navamo bice to meso baceno ispacenom narodu nebih voleo da budem na njihovom mestu

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.