Vlada se saglasila sa predlogom za ukidanje vanrednog stanja

Ostavite komentar


    1. Nesto kao Kumanovski sporazum: fakticki smo izgubili, ali pricacemo da smo pobedili.

  1. Ovaj nivo neznanja je zaista fascinantan, kakva inicaijativa ministarstva odbrane,…??? Neko može pogrešno da tumači zakon, ali da ga pogrešno čita, to je zabrinjavajuće.

    1. Zašto postoji Zakon i zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti? Sve mere su mogle biti donete i bez neustavnog proglašenja vanrednog stanja.

  2. “Vlada se saglasila sa predlogom za ukidanje vanrednog stanja“ ne zvuci iznenadjujuce jer je najbitnije da je taj predlog daoAleksandar Vucic svevisnji a vlada je tu da njegove predloge prihvati ne samo predlog u vezi ukidanja vanrednog stanja nego i sve njegove predloge uopste.

  3. Valjda bi bio red da ga ukine onaj ko ga je uveo, a to nije Narodna skupština. 😉

  4. Možda grešim ali se stiče utisak da „Srpska demokratija“ u ovom trenutku šteti javnom zdravlju građana Srbije. Opasnost od viremije nije prošla a spremaju se preidizborne aktivnosti koje zahtevaju veliku mobilnost partijskih struktura širom Srbije. Biće da predsednik i vlada bolje znaju da opasnosti nema kad nije moglo da se sačeka sa izborima bar do oktobra.

  5. Valjda Ministarstvo zdravlja i krizni štab procenjuju epidemiološku situaciju u vezi pandemije? Neka je greška u vezi nadležnosti ! Kako Ministarstvo odbrane može da proceni zdravstvenu situaciju?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.