Vlada usvojila Strategiju za smanjenje odlaska građana iz Srbije

Ostavite komentar


  1. Bitno je da je strategija usvojena. Evo cujem svi se javljaju da se vrate jer je usvojena. Jos da oforme i komitet koji ce da prati strategiju i sve su uradili. Dno.

  2. Hahahahaha, ne možete meni ništa da ponudite da se vratim. Ostajem u tuđini i za manju platu. Bolje to, nego da mi bude šef polupismen Radojko sa SNS članskom knjižicom.

    1. Danas ‘tudjina’ ne postoji osim u Vucicevoj glavi! Otadzibina je tamo gde se osecas prihvatljiv, cenjen bez partijskih sendvica. Srbi beze na Zapad a ne u Rusiju- dosta im je bilo rusofilije u Srbiji ili kod Seselja, Dacica, Dodika, druga Irineja ( s kratkim pantalomama). Drug Jeremic ostaje bez daha!

  3. Znate kada bi se vratio : nikada, ni u snu ne pomisljam da ponovo prozivljavam devedesete. . Cak i kada se promeni vlast tesko ce se promeniti kulturni obrazac koji je stvoren poslednjih decenija. Domovinu ne cini zemlja, vec ljudi, a Srbija je postala SNS drzava, kratke pameti i lopovluka.

  4. Sve ove “ vazne “ strategije idu direktno u “ kantu za odpatke “ cim Djiki i Bosko dadju an vlast
    Nego …daj’te usvojite “ po hitnom postupku “ ugovore o jedno stranom izrucenju gradjana R. Srbije sa Urugvajom u slucaju da neko pokusa da se “ skloni “ od Pravde R . Srbije a bice uskoro “ puno “ admiratora te lepe zemlje koja jos nema doticni ugovor sa R. Srbijom ( mala “ zaboravka “ nase diplomatije …a Ivke )

  5. Stvarno smijesno posle 8 godina pred izbore usvojili strategiju.ne zovi se od strategije

    1. Samo se vi sklonite i odnesite negde daleko, sa „pošteno“ zarađenim novcem koji ste nam oteli. To je jedina strategija – da SNS i vaših jurišnih odreda nema.

  6. Najvaznije da je strategija usvojena. Pogotovo izmedju Belorusije i Srbije (obe gubernije Rusije) odn Lukasenka i Vucica. Za sve ostalo je lako.

  7. Čim prodam traktor bezim.Put nije ciscen a struje nemamo u selu vise od 24h.Tako da im je strategija super!!!!

  8. Podstiču povratak stručnjaka ugovorom o transferu osuđenih lica. Predivno! Ima da procvetamo kad nam se vrate ti „stručnjaci“. A i naši obični „nestručni“ građani jedva će čekati da se vrate kad vide kako nam je lepo.

  9. Nadam se da misle da povećaju plate za 1000 evra a da cene ostanu iste a ne oduzimanjem pasoša.

  10. Koja crna strategija, koja crna otvorena poglavljha, zbog LAZOVCINE VUCICA , koji nije u stanju ii NECE da Srbija bude pravna drzava mladi odlaze

  11. Ne znam zašto mi nestade komentar na podsticaj povratka „stručnjaka“ putem ugovora o transferu osuđenih lica… U svakom slučaju moj savet na osnovu ličnog iskustva je BEŽITE ODAVDE I NE OSVRĆITE SE. Ja sam se vratila nakon što je nostalgija preovladala kada sam zaboravila preživljavanje od dana do dana. Ostavila sam dobro plaćen posao, gde je poslodavac poštovao sve ugovorene uslove zaposlenja, kao i razumne zahteve i potrebe zaposlenih, da bih se pokrenula svoj posao u ovoj crnoj rupi. To mi je bio najgluplji potez u životu. Ljudi koji su se smejali što sam insistirala da posao vodim isključivo na „belo“, bili su očigledno svesniji realnosti od mene. Sada fakultetska diploma čuči u najmračnijem ćošku ormara, dok guglujem poslove na trafici i telefonskog operatera.

  12. „Vlada“ koja se bavi „istraživanjem ruda i gubljenjem vremena“! Problem je to što troši tuđ,naš,novac za svoje gluposti!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.