Vojvođanski front, SMS i GDF potvrdili da su razgovarali, ne isključuju mogućnost koalicije

Ostavite komentar


  1. Vojvodjanski front je jedina proevropska opcija u ovoj drzavi , svako ko je za tu ideju je dobrodosao , na zalost bojim se da ti sto su za tu ideju pre svega mnogi Vojvodjani vec su odavno otisli u Europu , iskreno mislim da je vecina autohtonih Vojvodjana proevropski orientisana .

      1. U delovanju ovih partija i političara ima malo kritike Vučićevog režima. Možda zato što je njihova politika bliska vladajućoj partiji, od politike prema EU, preko Kosova pa do odnosa prema političkim neistomišljenicima. Iz tih razloga ne vidim kako bi se oni našli na listi, koaliciji partija, koje su protivnici režima. Pre ću da poverujem da je ovo još jedan od projekata režima da podeli opoziciju i antirežimske glasače. Situacija nije alarmantna kao 90-ih, nema ratova, sankcija, svakodnevnog prebijanja neostomošljenika, ali je stanje demokratije, ljudskih prava, slobode medija, vladavine prava i korupcije možda i gore nego za vreme Miloševića. Zato je neophodno da cela opozicija nastupi jedinstveno kako bi se ova vlast što pre promenila.

  2. Molim onoga ko odobrava objavu komentara , da me posavetuje sta treba da uradim da bi mi objavili komentar . komentar je bio korektan nikog nije vredjao , molim za odgovor .

Ostavite komentar


Politika

Bivša predsednica SO Tutin napušta politiku? 8

Bivša predsednica SO Tutin napušta politiku?

Do prošle sedmice predsednica lokalnog parlamenta u Tutinu i potpredsednica Sandžačke demokratske partije, Fazila Ferizović - Berović, juče je saopštila da neće učestvovati na lokalnim izborima u toj opštini.

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.