Vojvođanski klub: Vladimiru Putinu oduzeti status počasnog građanina Novog Sada

Ostavite komentar


  1. Bravo,mislim da bi Vojvodina postala evropska clanica jako brzo kada bi se odvojila od Srbije,mnogo kulturniji i svesniji narod zivi na tom prostoru,a mislim da su i pametniji od uze Srbije!

  2. @Ivan Samo maštaj. Možete samo da lajete na mađarskom. Jedini način je da vas okupira Mađarska. Da li ti je to jasno Ištvane? Ali ako vas budu opet slali pod led na Dunavu nemojte da kukate. Meni nije jasno šta je nama uopšte trebalo da pravimo šugavu jugoslaviju. Srbija je bila najbolja država sa granicama iz 1913. godine.

Ostavite komentar


Politika

Izigravanjem se, ipak, ne može do članstva u Savetu Evrope: Priština ne namerava da formira ZSO 10

Izigravanjem se, ipak, ne može do članstva u Savetu Evrope: Priština ne namerava da formira ZSO

Priština nema nikakvu ozbiljnu nameru kada je u pitanju formiranje ZSO, a kako Komitet ministara Saveta Evrope nije doneo odluku o sazivanju vanrednog sastanka na kojem bi odlučivali o prijemu Prištine, ranija najava šefice prištinske diplomatije Gervale Švarc da će kosovske vlasti izraditi nacrt statuta ZSO i uputi ga Ustavnom sudu, neuspeo je pokušaj izigravanja dela međunarodne zajednice.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.