Volstrit džurnal: Jeremić, najbolji kandidat

Ostavite komentar


  1. Ja bih pre glasala za Lajcaka nego za Jeremica,ali para vrti gde burgija nece.Malo ko brine za interese gradjana.,a ni slavne novinske kuce nikad nisu bile gadljive na pare pa sto bi danas kad je svima kriza.Bas me briga ako su to Rusi platili,ali me strah da je neko odavde od ovo malo nasih para po ko zna koji put placao akcije najgoreg fasiste medju demokratama.Ili obratno.

  2. "ali me strah da je neko odavde od ovo malo nasih para po ko zna koji put placao akcije najgoreg fasiste medju demokratama…" Molim UN da gladne i bolesne odmah smjeste i nahrane.

  3. Bravo Vuce, samo napred iako nisi podrzan iz maticne zemlje. Verujemo i ocekujemo tvoj izbor,,,,,,,,,

  4. Vuk je bio funkcioner SPS, Mladih socijalista, dok 2000. nisu pali s vlasti. Bio je funkcioner DS dok nisu pali s vlasti. Ne zna se gde je i kada "zavrsio" fakultet,koji tacno,gde je i kada nostrifikovao diplomu. Ne zna se sta je "magistrirao" i gde je i kada nostrifikovao. Gde je sada tacno zaposlen i kako prima i koju platu? Od cega tacno sa suprugom zivi u Njujorku od 2012.? Zasto tvrdi neistinu da zna nemacki jezik?

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.