Vučević najavio pomeranje mitinga u Novom Sadu

Ostavite komentar


    1. Novosadjani, uslikajte sve registarske tablice na autobusima i iste izbrojte i okacite na drustvene mreze, naterali, ucenili, potplatili gradjane da dodju na miting podrske koju organizuje SAM SEBI. Nemoze ih naterati da ga vole
      i postuju ali ih moze uceniti, i potkupiti da mu dodju na miting.

  1. Valjda Evropska prestonica kriminala i nekulture! Naprednjacino, hoces da kazes da su Stokholm, Pariza, Bec, Prag, Varsava, Berlin, Atina, Solun, Ljubljana, po kulturi IZA Novog Sada! ? E pa Vucevicu, lupetas gore od Vucica!!!

    1. crni domino:Pa ako misliš da je Novi Sad po kulturi iza tih gradova koje si pobrojao, onda si ti u velikoj zabludi.

      1. kultura nije to što ti misliš, a nije ni greh što ne znaš šta je kultura jer se u nju gotovo ništa ne ulaže već 30 godina. Da znaš šta je kultura a šta šund i kič ne bi ni pitao zašto su ti gradovi ispred nas.

    2. A po čemu su pa ti gradovi bolji od našeg Novog Sada…e to je bolest našeg naroda, sve je lepše i bolje sa strane nego naše, strašno.

  2. Slavko

    MUTNA REKA

    Mora se sačekati! Jer svaka mutna reka mora da se izbistri kad tad. Strpljenje je važno i živci k’o konopci. A kad se reka izbistri zbunjene somine leteće na udicu i bez mamca. One veće somine dok vide mrežu ili torbu iskakaće i same na obalu, a one manje će pobeći u čkalje i mulj. Ali sve one moraju izađi, a nama ostaje samo da ih trpamo u torbu, i bog te živeo. A kad uh sve pohvatamo, tek tada će biti fešte, ode i radosti. Doživećemo najzad prženje somina ne na javi već u tavi.
    Da bi ulovili one najteže primerke, moramo pripremiti čelične kuke, klešta i (ako zatreba) pampurmetke. Njih po vađenju moramo držati u bari, a potom pregledati lusrtaciometrom. Sve one koje prežive ovaj stres vraćamo u vodu. A one koje budu umirale od straha, njih ćemo držati na suvom dok ne uginu. Uglavnom svi nagoveštaji govore samo jedno, davdolazi vreme i da će to biti uspešan i veliki ulov, ali mora da se sačeka. I posle toga nećemo moći da se smirimo kad saznamo kako se te KRVOPIJE sisale krv srpskom narodu…
    Ali će nam ostati satisfakcija što smo ih najzad sve ulovili, i to bez zrna baruta, i bez para…
    Bistro…

    Piše: Sajdžo Bogutovac.

  3. Ova vlast je pokazala da je spremna i na kompromise, kao i da nije inicijator sukoba kao sto je slucaj kod opozicije.

      1. A tvoj komentar je pokazao da si običan sendvičar žutaća i ništa više.

    1. Vole ljudi partije, tzv. sahovske partije,a policija da ih obezbedjuje iz navike…?? Dok ne padne zastavica…

    2. Kralj je svestan da, cak da njegov miting bude odrzan u isto vreme i na istom mestu kao i gradjanski protest, preti opasnost da se razoblici njegov igrokaz. Jedini iz „njegove“ mase, koji mogu izazvati nerede su sturmbanfireri koji tu masu kontrolisu da se ne razidje po radnjama u blizini autobusa kojima su dovezeni. Gradjanski protesti su nenasilni i takvi bi i ostali, a kralj bi uzivo cuo sta narod hoce. Veliki mestar sviju hulja se plasi sebe, jer bi eventualni sukob kojeg bi izazvali njegovi kapoi svetu razoblicio radikalsko-navijacku srz njegovog kraljevskog bica. Zamenom teza nas opsenar prikriva jos jedan svoj strah za sebe.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.