Vučević: Nećemo nikada priznati Kosovo, pa i da nas tamo nijedan ne ostane

Ostavite komentar


  1. Ovaj sve (l)kaže. Treba da ide na Kosovo da živi u Vučitrnu i odande nam objasni ko su ti nas. Dok on otvara restorane po Ribarcu iz kojih merkaju parcele sa druge strane Dunava, koje postaju atraktivne zbog mosta u izgradnji…

  2. Sve ste priznali.Ostao je još potpis.Zato i ispaštaju srbi ,jer ste prihvatili sve što vam je traženo.

  3. Naslov treba da glasi: Kosovo nikad…pa makar IH nijedan ne ostane tamo. Bilo bi manje degutantno!

  4. Znači, sad je na redu narativ da nas na Kosmetu više neće ni fizički biti? Sram vas bilo izdajnici! Za ovo će vam se suditi.

  5. Viđu majko lijepa junaka. On NIKAD neće priznati. Moš misiti! Kurti ne može da spava. A nema ni apetit. Samo tako junače, nećemo ti tvoje junaštvo nikada zaboraviti.

  6. Isto je ucinio i milosevic u Kninu ako se osecate ? Posto mi srbi imamo kratko pamcenje a pisemo samo lazi da se ne zaborave !

  7. Manje viśe za nas!Ne treba nam uopśte vaśe priznaje mada se to desilo kad ste priznali licne karte,pasose,diplome,tablice,granice koje treba sa predjete sa licna dokumenta inaće bićete vraćeni nazad,itd itd.Mi imamo nasu drzavu a vi vasu mi imamo policiju,vojsku,pravosudje,zakon,ustavni sud,presednice,premijera,skupśtinu,putujemo u svetu bez vize tako da za vas uopśte nas ne interesuje.Poz!

  8. Nastavljaju se kako kaze vesela premijerka odnosno Vučićeva podparolka brutalne lazi i zaludjivanje naroda. Kosovo je priznato briselskim i ohridskim sporazumom od strane veleizdajnika Vučića.

  9. Ja mislim da ćeš bas ti potpisati za neku godinu. Snaja koja se otima hm,hm…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.