Vučević: Po pitanju sankcija Rusiji treba podržati Vučića i ne otežavati mu odluku

Ostavite komentar


  1. Da, podržaćemo ga onako kako je on nas podržavaoa, uvažavao i poštovao. Znači, nikako. Nisam sam se ja trpao u politiku i kandidovao na izborima, nego on. Kada je gusto, gospodin bi da odgovornost prebaci na druge, i pobegne od donošenja odluka.

  2. zašto bi podržali Vučića? Odluke tog tipa i značaja donosi VLADA SRBIJE, a ne predsednik. Dakle, nemojte pozivati na kršenje USTAVA SRBIJE.

  3. Alo poltronu, kakve veze ima predsednik države sa uvodjenjem sankcija.

  4. Kako mozete tako hladnokrvno da stavljate svima do znanja da ce odluku doneti jedan covek, a da vi, njegovi najblizi saradnici, sa tom odlukom nemate nista. Kao da blagovremeno saljete signale da eventualne osvete ne treba da budu usmerene ni slucajno prema vama. Odlucili ste da zrtvujete svog idola, jer cete lako pronaci
    drugog. Vama je cilj da sacuvate steceno bogatstvo i za to ne birate sredstva. Nece vam on to dozvoliti, moracete svi u jednoj koloni da se zrtvujete za ovaj narod. Rusi nisu nikad zaboravili Titu 48 godinu i zato su devedesetih mirno pratili raspad jugoslavije i medjusobno klanje bratskih naroda. Imajte to na umu.

  5. U pitanju je Srbija i Srpski narod i valjda predsednik treba da podrži svoj narod.

  6. Ovi tutumraci od naprednjaka vise nemaju pravo da misle svojim glavama već glavom.vrlikog vodje. Leleee dokle je to došlo.

  7. Sad kuku lele, e pa ti si predsednik pa radi kako znaš i umeš, ako ne znaš kako dalje, vrlo je jednostavno OSTAVKA

  8. Apsolutno se slažem !!! Nisam čitao tekst al što se tiče naslova,to je to.Ne bi ja tu ništa dodao,jednostavno je tako.Dati mu podršku da proguta žabu što bi neko rekao.Ne možemo opet u kontru od Evrope ko ’89te.Stalno mokrimo uz vetar a posle se žalimo što smo mokri !?! Moja podrška Predsedniku da uvede sankcije Rusiji.Nek me nazivaju izdajnikom,plaćenikom,uredu je.To je jednostavno najprofitabilnije za narod koji živi u Srbiji.Svi hoćemo bolji život.Evo prilike.

  9. Стварно је жалосно имати птицу кукавицу за председника .

Ostavite komentar


Politika

Novi Sad: GIK proglasio još dve izborne liste 10

Novi Sad: GIK proglasio još dve izborne liste

Gradska izborna komisija proglasila je sinoć još dve izborne liste za izbore za odbornike Skupštine grada Novog Sada 2. junaPotvrđene su liste grupa građana "Heroji - Miša Bačulov" i "Ćale ovo je za tebe - Petar Đurić, a prethodno je GIK proglasio 11 izbornih lista za lokalne izbore u Novom Sadu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.