Vučević (SNS): Nećemo tražiti povećanje izbornog cenzusa na pet odsto

Ostavite komentar


  1. Може комотно да се цензус спусти на 1 одсто, већина ових микространака, покрета и удружења из опозиције ни то не би добацили. Више странака него гласача.

  2. Da se ja nesto pitam uveo bi maksimalan broj poslanika smanjen sa 250 na 149 a zenzus stavio na 3 posto srecom nista se nepitam.

  3. Radićemo još više i trudićemo se napredujemo još više uvek smo sprmeni da im stanemo na crtu

  4. Ne podizanjem cenzusa Vučević je pokazao da se ponaša maksimalno odgovorno i fer. Nije korektno da se cenzus menja pred izbore.

  5. Nema potrebe…kad podmažete isprane penzionerske mozgove s 20 hiljada i pojedete s njima još malo parizera ima svi da se nacrtaju ujutro na biračkim mestima da zaokruže vođu, koji kao i oni najčešće jede parizer, jer je parizer zdrav i zahvaljujući njemu jeftin.

  6. SNS se opredeljuje za doslednost i integritet izbornih uslova, ne podržavajući iznenadne promene pred izbore kako bi osigurala fer i poštenu izbornu trku.

  7. Mnogima to danas „ne izgleda tako“ ali svi treba da znaju da je „svaka izjava nekoga pa makar i bilo koga“ na ovom uvazenom portalu, na neki nacin „istorijska“ i od „izuzetnog znacaja“ za dalju buducnost Srbije !

  8. Штета ,то би требало вратити . Тако је ваљда у демонкратске те земље.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.