Vučević: U izbornoj kampanji sve maske pale, građani biraju između Vučića i Đilasa

Ostavite komentar


  1. Nisi u pravu, BIRAMO UMESTO DRZAVE BEZ INSTITUCIJA DRZAVU KOJA IMA INSTITUCIJE, GDE DRZAVA NECE STITITI KRIMINALCE

  2. Vucevicu, ako vas baš interesuje, glasamo za Đilasa koji je tri puta pobedio tvog Vucica na beogradskim izborima. Možete vi da pljuj… koliko hocete, ali mi u Beogradu znamo ko ce voditi ovaj grad a nadamo se i republicu.
    Samo da vam vidimo leđa.

  3. E moj Vucicevicu,zato si postavljen na mestu prvog coveka naprednjaka da bi bio Vučićev portparol!Ne glasa narod zbog vas nego što je nezadovaljan vašim vođenjem države.Vučić svaki put krši Ustav kad god se pojavi na vašim nazovi spontanim mitinzima.Ima dosta nezadovoljstva j narodu.
    Srbija neće STATI!!!
    Izađi i glasaj!!!!!

Ostavite komentar


Politika

Petković tvrdi nije bilo dinara, a Kosovska policija: Skoro 75 miliona dinara, 1.6 miliona evra… 8

Petković tvrdi nije bilo dinara, a Kosovska policija: Skoro 75 miliona dinara, 1.6 miliona evra…

Oko 1.6 miliona evra, oko 74 miliona i 700 hiljada dinara, oko 19 hiljada i 500 franaka, oko 13 hiljada američkih dolara uz 40 australijskih dolara i dokumentaciju – zaplenjeno je u sinhronoj akciji Kosovske policije i kosovske poreske službe danas na severu Kosova. Istovremeno zatvoreno je 5 filijala Poštanske štedionice i Uprava za trezor Ministarstva Republike Srbije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.