Vučić 41 sat u vestima

Ostavite komentar


  1. Da li je racunato vreme kada se Vucic pojavljuje iz frizidera ili samo preko TV? Cini mi se da je duze od 41 sat, ako se racuna i frizider.

  2. Често се појављује и много прича о разним државничким темама и одговара на питања свих новинара. Неки грађани ће закључити да прича истину да добро ради у интересу грађана и државе итд а други ће закључити све супротно а има и трећих који виде и позитивне и негативне ствари. Погрешно је мислити да има неких политичара и странака који не могу да представе своје програме и да грађани нису обавештени о њиховим идејама. Не треба процењивати грађане тј гласаче.

    1. Ne treba da ima najvise. Ustav i zakoni ove drzave kazu da su mnogo bitnije i znacajni funkcije predsednika vlade i ministara. Ali posto je on uzurpirao svu vlast u zemlji onda nije cudno sto ga ima najvise na tv-u. Ali je svakako nenormalno, bezobrazno i izaziva kontra efekat kod ljudi koji misle svojom glavom….

  3. Pa sledi Marinika Tepic Jelka
    Djilas
    Jeremic
    Pa Obradovic
    Ko Valja taj ce biti na Televiziji i sto sati
    Ko ne valja nek se Popravi pa ce biti na Televiziji

Ostavite komentar


Politika

Srpska lista sa predstavnicima EU: Deo problema na Kosovu bio bi rešen formiranjem ZSO 9

Srpska lista sa predstavnicima EU: Deo problema na Kosovu bio bi rešen formiranjem ZSO

Delegacija Srpske liste na čelu sa predsednikom stranke Zlatanom Elekom razgovarala je danas sa predstavnicima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova o političko-bezbednosnoj situaciju na Kosovu i položaju srpskog naroda na tim prostorima, i tom prilikom poručila da bi se jedan deo problema na terenu rešio ukoliko bi Priština pihvatila obavezu da formira ZSO, prenosi Kosovo Online. 

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.