Vučić čestitao Trampu rođendan i pozvao ga u Srbiju

Ostavite komentar


  1. Jedino Tramp moze da utice na razum Pristine.Sretan rodjendan,i ocekujemo potvrdu dolaska u Srbiju.

  2. E sada je miran, stigla je čestitka iz Bgd-a … a poseta, pa kada više ne bude predsednik…

    1. Ljiga ostaje ljiga. Jesi li cestitao Hilari i Bilu sa 4-5 miliona $ .

  3. 2 000 000 $ poklonjenih Klintonu,u Americi se uvek igra na obe karte jer su ti bitni i jedni i drugi,ovi i oni,sadašnji i budući,demokrate i republikanci,to je veštačka podela na koju ne treba nasedati…..Ali kome ja to pričam?

  4. Tesko je verovati d bi Tramp dosao u Srbiju pre nego se pitanje Kosova i Metohije resi. I to po americkom receptu…

  5. Ovaj(AV) jos ljigavije se ulizuje,nego politicari u Pristini.Nisi mu kazao,koji je broj jedan:Trump,Putin ili predsednik Si.

  6. kasno je za slihtanje. o ste trebali da razmišljate 90 tih kada ste junački podržavali onoga koji je odbijao da se sretne sa ambasadorom sad cimermanom. tada ste se juna cilj a sada molite za pomoć. na žalost karte su pomešane i odredjene a što ste vi igrali i još uvek igrate na pogrešne igraće to je vaš a nažalost i nas problem. vama nije bilo jasno da rusija je bila u ogromnim problemima i još uvek je u problemima tako da ona niti je imala niti ima volju i snagu da se bori za interese srbije. to što stavlja veto u sb oun za buducnost ništa ne znači. nažalost srbi nikako da shvate da se teška nacionalna pitanja ne mogu rešiti nacionalističkom politikom i retorikom. sada je kasno i jedino ostaje da molite za pomoc

  7. Dosadio so Bogi ocu da Tim yaksama koje su to vaznoje of otomanja celog KiM. Drzis se tih talsi ko pijan plota!!

    1. Mico (Mićo) proveri tastaturu tako ti Boga. Ili dioptriju na naočarama ako ih nosiš (upotrebljavaš).

  8. Trebali ste da mu posaljete i trankript razgovora iz Svajcarske izmedju Solane i Klarka. Da vidi i on i ceo svet.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.