Vučić: Da nije korona virusa ovo bi bila najuspešnija godina u istoriji Srbije

Ostavite komentar


  1. Nadamo se da će se i ova nezgoda od virusa završiti i da će se nastaviti sa normalnim funkcionisanjem, posebno kada je u pitanju razmena roba iz jedne u drugu državu.

  2. Korona virusa u Srbiji NEMA?Ko
    rona virus traje ooslednjih 15 da
    na a ON vec nasao izgovor.ON ne
    samo da laze vec obmanjuje gra
    djane bez imalo savesti.A sto ko
    risti sve drzavne resurse pred izbore da i ne pominjemo.

    1. Šta da stopira kada u srbiji još nema ni jenog obolelog. sve što vam minhauzen servira, vi verujete. Da ne izjavi jedno jutro, da treba svi da skačemo kroz prozor?

  3. Svakako najuspešnija godina za tebe i tvoju sns stranku. Nemerljiva korupcija, kojoj si ti dao krila, je alfa i omega srpske ekonomija. Nista u javnim nabavkama koje su indikator ovakvog privrednig rasra nije transparentno i dostupno javnosti . To je osnov i srž besomučnog potkradanja Srbije. Stotine miliona EUR se slivaju u vaše džepove i služe za održanje vlasti. Iskreno se nadam da će veliki broj vas završiti u zatvorima širom Srbije. Jedino strahujem da neće biti dovoljno mesta.

  4. hahahahaha…
    Prošle godine je bila kriva suša…
    Kada nam je ukupan BDP milijardu evra,65 miliona od više posečenih trupaca,uzgoja kupusa i krompira(ne i paradajza,jer nam stiže iz Albanije) je stvarno drastičan…
    Ovo se zove „zloupotreba činjenica“.
    Neka umesto procentualnog rasta BDP uporedi UKUPAN IZNOS rasta BDP sa sličnim zemljama…nama je 65 miliona 6,5%,a nekome je 6,5 milijardi 1%.

  5. Bitno da ima razlog. Da nije „razloga“ bio bi ponosniji i uspešniji još mnogo više , najviše!!!

  6. Cak i da je to tacno, a nije, Vucic je poslednji koji bi trebao time da se hvali jer zbog „njgovog“ Karlobaga, Karlovca, Ogulina i Virovitice mi jos nismo povratili standard iz 80-tih.

    I dalje, bez obzira na nekakav rast nekakvog BDP-a mi smo i dalje prezaduzeni, nekih 24 milijardi evra i ono najvaznije i dalje smo najgori u „Regionu“ sa visinom prosecne zarade, koja je, budi bilo uzgred receno-vestacki naduvana.

  7. Ma, ajde, samo bez foliranja, virus ti je legao kao kec na desetku i biće odličan izgovor što na kraju godine ukupan godišnji rast neće biti ni 3%!
    Čudi me samo da za širenje virusa (još) nisi optužio opoziciju…

  8. Ovaj vidovnjak je predvideo najuspesniju godinu ikada, isto kao i Tramp sve za vreme njihove vladavine je najbolje ikada, ali kada se desi da je to laz ili preterivanje uvek se nadje neki razlog zasto se to nije desilo ili je neko drugi kriv. A isprani mozgovi i dalje veruju prevarantima.

  9. Imamo mi Vucica dovoljan nam je on i bez Korona virusa.Ode sve radno sposobno iz zemlje.

  10. NAS SVE OSTETEI, PRVO KOSOVSKE TAKSE ZA O,4%, DA LI JE MOGUCE DA MALO KOSOVO OD 1.4 MILIONA LJUDI ZNACI ZA NAS BDP? SAD VIRUS. ALI VAZNO JE DA JE OBISAO DJAKE U G. MILANOVCU I IGRAO ODBOJKU, SVAKO DRUZENJE DONOSI KORIST…

  11. Bila bi to najbolja godina za tebe i batu. Prodali bi jedino vredno što je preostalo i što se ne sme prodati: EPS, smestili još neku milijardicu na ofšor račun pa onda lagano u penziju. Naravno, Đilas bi bio kriv za pustoš koju će ostaviti..

  12. Eto ti ga sad, odmah nadje neki izgovor. A znas li ti gospodine predsednice da je babi k…. bila bi deda.

  13. A o BDP-u je ćutao kao zaliven 2017. godine, kada je rast bio 1,9 %. Ni pomenuo ga nije.

  14. „Najuspešnija godina u istoriji Srbije“. Šta mu je? E, pa, to nam je! Tražili smo – dobili smo – stiglo vreme uživanja.

  15. Gledam ovu sliku. Vučić je podnabuo i sa braun tačkama po koži. Čist slučaj loše periferne cirkulacije.

  16. Tacno ako mislis na to koliko je mladih napustilo Srbiju. Nikad vise nego 2019 g.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.