Vučić: Daleko smo od rešenja za Kosovo

Ostavite komentar


  1. Tako nisi pricao ni o razgovoru u cetiri oka sa Merkelovom, pa onda kazes narodu koji nesto ocekuje od tebe, pa vi ste znali njen stav o Kosovu, tako ce i ovde b, ides kao Predsednik, dokle vise velicas svoj znacaj i ulogu.iti, razgovarao si sa Putinom u cetiri oka i tobeze nikad nepricam o razgovoru u cetiri oka, pa nije ti on zenin brat da ides u privatnu posetu, ovako se ne ponasa niti jedan drzavnik, nikog nista nepita Parlament ne postoji, sta dalje reci, nema nama pomoci

  2. Nikada do sada nije vođena ovakva politička borba za interese našeg naroda i države. Svakog dana predsednik i svi predstavnici vlade rade na tome da se Srbija izbori sa problemom Kosova, a da mi izvučemo najbolje za nas. Zato i mi svi treba da budemo složni i podržimo ovo.

  3. Pred nama je tezak mesec, Pristina je resila da do kraja godine potpuno rasturi pregovore i sve su usmerili ka tom cilju. Moramo biti jedinstveni kako bi smo uspeli da izvucemo najbolje za nasu zemlju i narod.

      1. Pazite ovo, predsednik države (jedini u državi zna najviše od svih, kako sam reče) se afirmiše kao totalni pesimista i nema nadu, a naša „Mašnica“ (interesantan nick name) veruje da će Srbija izaći kao pobednik!?? Šta reći na sve to? Osim, recimo, ponoviti stihove Bore Čorbe: „treba biti glup pa ne poludeti“! Pravo ludilo.

  4. Vlada Srbije ce kao i uvek do sada ipak pronaci adekvatno resenje koje pre svega stavlja u prvi plan interese Srbije.

  5. Znamo Aco, ali zato ostaje dilema sta nam je dalje, kraj tvojepromasene, gubitnicke politicke karijere ili clanstvoSrbije u Evropskoj Zajednici, …. ????

  6. Svakog dana predsednik i svi predstavnici vlade rade na tome da se Srbija izbori sa problemom Kosova, a da mi izvučemo najbolje za nas.

  7. Ocigledno je da Pristina nema volju za dogovor i da ubrzano rade na ostvarenju svojih zelja, sada je pitanje samo koliko ce imati podrsku medjunarodne zajednice jer to ce presuditi da li ce im zelje biti ostvarene ili ne?!

  8. Sledi veoma težak mesec po pitanju Kosova i Metohije, ali verujemo u Srbiju i njene predstavnike, da ćemo sve uspeti da rešimo bez bilo kakvog konflikta.

  9. Velika se politicka borba vodi za Kosovo, oni su imali jaku podrsku koja polako ali sigurno slabi, sada oni koji su ih podrzavali zele da cuju i nas, a mnogi postaju svesni da je vojska Kosova opasnost po ceo region.

  10. Hoće li više ovaj spin majstor prevaliti preko svojih napućenih usana a šta se to pregovara, šta je to kompromis i ko ga je ovlastio da pregovara o nečemu što niko ne zna ništa?

Ostavite komentar


Politika

Si Đinping 7. maja stiže u Srbiju 10

Si Đinping 7. maja stiže u Srbiju

Predsednik Narodne Republike Kine Si Đinping boraviće 7. i 8. maja u zvaničnoj poseti Srbiji. Prilika za cementiranje "gvozdenog prijateljstva" sa Srbijom, poručuje Peking.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.