„Samo nek skloni kandže sa inspektora“: Sagovornici Danasa o izjavi Vučića da nije uzeo dinar od droge

Ostavite komentar


  1. Šta je bagro? Crno vam se piše.Narode,zaštitimo Sentu i Mitića,da slomijemo zube državnom kriminalu.Nemojte da se plašite. Gotovi su.

  2. Iz ove zemlje treba bežati i to pod hitno inače sve nas koji radimo svoj posao pošteno će da pohapse ili će mo dobiti otkaze.

  3. Možda, dragi nam g. Predsednik, nije uzeo video dinar od droge, ali nešto drugo sigurno jeste 😀

  4. Sa 10 i više godina iskustva, može se reći da ova osoba kada kaže da nešto nije, upravo ti je uradio, ili čak obrnuto.
    (Ni)je rušio Savamalu, (ni)je priznao nezavisnost Kosova, (ni)je pokrao Srbiju…

  5. Nije uzeo ni dinara. Isplatili ga naturalno ili u uslugama (barter aranžman).

  6. Podrzavam sve napore da se istraje do kraja !!Ali bogami toliko su pustili korenje svuda da ce biti tesko? Ali mora pravda i istina da pobedi !!MORA JER ISTINA JE SVETA !!A ovoliko lazi prevare i bahatosti niko nije video ovo je kao naucna fantastika!!!

  7. Slazem se ne treba presednik da brani dilere iproizvodjace droge cak i da je to njegov sin treba da se distancira a Taj gasic sa crvenim nosom mnogo je zaduzio vicica kada ga stalno brani covek je najsposobniji u drzavi carapan i nezamenljiv

  8. A , sada izjava da nisi uzeo Dinar od droge . Ako nisi uzeo Dinar, hapsi ako smes Koluviju I ove iz BIA I VOA . Hajde ako smes , ako si cist ?

  9. Zasto napadate Vucica?Pitajte sve o Jovanjici MUP? Nije Vucic duzan da zna bilo sta o tome,to je pitanje za MUP i Tuzilastvo.Bednici ste bre,samo napadate coveka koji se bori za ovu zemlju vise nego svi vi.Bednici ste !Ziveo Vucic!

  10. Ko uzima dinare zs drogu, mnogo je to novca, izima evre to je 117 puta manje (količinski).

  11. Александар Вучић, нарцис и узурпатор Уставне власти у Србији је само на корак од уништења српске државе. Само је питање колико то Србе занима, зна се после ће сви кукати када буду почели да уче кинески.

  12. Ako nisi umešan što se stalno pravdaš da nisi uzeo ni dinara niti si ikada probao drogu?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.