Vučić: Fašisti idu u istoriju

Ostavite komentar


  1. Nasilje bilo koje vrste je za osudu.Ne moze čovek da se ponasa u skupstini kao na ulici,to je zaista skandal.

  2. Pa predsednice Vucicu demokrato! Po Vama je predsednik opozicione partije g. Obradovic fasista za to sto je kompjuterskim misem gadjao clana Vase partije Martinovica. A sta je sa Ratkom Mladicem koji je danas osudjen pred Haskim tribunalom na dozivotni zatvor. Svojevremeno je Mladic bio Vas idol i heroj srbskog naroda, skidali ste tablu ulice Zorana Djindjica i proglasavali ga izdajnikom i prilepljvali tablom sa imenom Ratka Mladica. Znaci Mladic nije fasista a Obradovic jeste. Djinjic vise nije izdajnik posto je mrtav i dizete mu spomenik a Obradovoc jeste!

  3. Gde nestade to njihovo tradicionalno vaspitanje, ta borba za porodicne vrednosti i ostalo? Koliko vidimo, samo znaju da cim im se nesto ne dopadne, dizu ruku. Ne prezaju od toga ko je ispred njih. Bitno je jedino da se ne slazu. Ova vlast im je trn u oku

  4. Puna nam je istorija toga…mora da gledamo da ovo vreme koje ce sutra biti istorija bude kvalitetnije i da mozemo da se ponosimo takvom istorijom.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.