Šta su Gardijan i FAZ odgovorili Vučiću na tvrdnje da vode kampanju protiv njega i Srbije?

Ostavite komentar


  1. Razumemo mi licemerje i uobrazenost Zapadnih medija a ako ce se ljutiti na ogledalo koje je pred njih stavio Vucic , mnogo nam je „zao“ …

  2. Zasto Zapadnim medijima poput Gardijana i FAZ-a ako postuju slobodu govora i slobodu na stav kao sto glume smeta sto je svoj izneo Vucic?Bice da je zato sto znaju da gradjani koji daju podrsku Vucicu ali i velik broj opozicionih glasaca i vecina apstinenata i pored ne slaganja sa Vucicem isto misli o njima , samo ce neko to priznati a neko precutati .

  3. Kako su ga samo zapadnjaci konacno prozreli i njegovu prljavu igru. Kao, pa mi smo za mir a iza leda kupuje oruzje u nameri da se sveti kad za to „dodje vreme“. Pa Srbiji danas niko ziv ne vjeruje sa ovakvom dvolicnom politikom. Mislim da ima ozbiljan problem vjerodostojnosti zato je i put u EU zaustavljen. Sasvim logicno i opravdano. Niko ne zeli ruskog „trojanskog konja“ u EU!

  4. Ne znam zašto nekome smeta ono što pišu strani listovi o Vučiću?! Vučić nije Srbija. Ti listovi kritički pišu i o svojim predstavnicima vlasti. To i jeste posao profesionalnih medija. Ono što su oni napisali misli i većina naših građana. Kada pojedinci hoće da podrže Vučićevu politiku zaboravljaju da za njega nije glasalo oko 30% izašlih na izbore ali ni onih 40% koji uopšte nisu glasali. A kada se uzme u obzir da u onih 46% koji su navodno glasali za Vučića i SNS ulaze i mrtvi upisani u biračke spiskove kao i građani koji se po 7 puta pojavljuju u biračkom spisku u raznim gradovima, onda se postavlja pitanje koliko stvarno u Srbiji podržavaju Vučića.

  5. „izjave predsednika Srbije Aleksandra Vučića da je Gardijan „kriminalni list i dno“.“
    U psihijatriji se ovo zove projekcija.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.