„Jednom radikal – uvek radikal i dobrovoljni davalac tuđe krvi“: Šta su još rekli sagovornici Danasa o Vučićevoj šemi takozvanog vođenja hibridnog rata protiv Srbije i njega?

Ostavite komentar


  1. Vreme je da se spremamo za sankcije. Parizer je izgleda izabrao da ide protiv zapada. Kud ne pobegoh iz Srbije pre 15 godina kada sam imao priliku.

  2. Да нам странци раде о глави, то су нас удавили још 1948. године. Дај нешто ново .. марсовци .. са венере .. и тако нешто.

  3. „Jednom radikal – uvek radikal i dobrovoljni davalac tuđe krvi“: Šta su još rekli sagovornici Danasa o Vučićevoj šemi takozvanog vođenja hibridnog rata protiv Srbije i njega?

    Dažba je sve to „Šta su rekli sagovornici Danasa o Vučićevoj , kada je Vučić je „sve to unapred predvideo“ i iz tog razloga je gostujuci kod Marica, „pripremio gradjane Srbije“ da su „ti takvi“ koji ce „tako govoriti“ negativno o njemu „ustvari ucesnici upravo u toj šemi takozvanog vođenja hibridnog rata protiv Srbije i njega“, tako da je sve ovo što su rekli sagovornici Danasa o njegovoj šemi takozvanog vođenja hibridnog rata protiv Srbije i njega, „očekivano“ i samo DOKAZ onoga što je Vučić vec „unapred OBELODANIO“ !
    Ta Vučićeva „vidovitost“ je upravo to „što oduševljava gradjane Srbije“ i „uliva im poverenje“ u to da Vučić „vrlo dobro zna ko i na koji način saučestvuje“ u toj „šemi takozvanog vođenja hibridnog rata protiv Srbije i njega“ i da ce njih i Srbiju na najbolji način „zaštititi od tih šemaša“!

  4. Da,baš tako?
    Ali,s’jednom malom razlikom?
    Sadašnji radikali nose firmiranu garderobu,gilje,akcesoare….
    Dok su predjašnji bili goli ko-Radikali!

  5. Moj na zalost predsednik je poceo da me zabrinjava jer se vidi da mu nije dobro.Da je Srbija uredjena pravna drzava,da se ne kradu izbori, da nema korupcije,da su mediji slobodni niko Srbiju i njega ne bi pominjao .Svi redom da ne nabrajam su shvatili ko je krivac za haoticno stanje u Srbiji ,upotrebicu izreku „Riba smrdi od glave“pa ukazuju da se to promeni a njemu to ocigledno i njegovoj napredno-radikalnoj stfranci ne odgovara.Niko ne napada Srbiju nego njega koji je mirodjija man ,koji misli da sve zna a pokazao je da ne zna ,i misle da on moze a mogao bi da mu odgovara da pomogne da Srbija postane uredjena pravna drzava sto nije zahvaljujuci njemu i stranci na cijem je celu doskora bio nikako ne odgovara.

  6. Ako nije bilo kradje,prevare,prinude ,dovozenja glasaca cega se plasi Vucic kada je cist ko suza?Neka ovi rade ,istrazuju jer inako nece naci nista nikakve nepravilnosti neka se blamiraju………..sto bi rekao precednik.Ali.

  7. AV vodi hibridni rat protiv sopstvenih građana. I tako je već dvanaest godina.

  8. …nece biti lako sa sa pobesnelim vukodlakom neoradikalom pro-rusofiskog vaspitanja, obrazovanja i (ne) kulture.Mnogi sebe smatraju SRBIMA,ali kroz vekove
    zaista je malo je ostalo pravih ovo su potomci osmanlija i hazburgovaca…

  9. Ma kakva krv? Koliko dobrovoljaca ima za krv. Radi se o raspodeli
    para poreskih obaveznika od politicara. Narod ne deli pare narodu.

  10. Koji presednik je vama u Srbiju tačno ogovarao u poslednji 30 godine, a da niste kukali na njega? A koga bi ste predlagali, da konačno nema više kukanje?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.