Vučić i Brnabić autobusom do Niša

Predsednik i članovi vlade obići će renovirani Klinički centar

Ostavite komentar


  1. Predlažem da se do Niša prevezu redovnom linijom prevoznika Niš ekspres-a pa da se malo vrate u realnost. Dosta nam je tolikog žrtvovanja u interesu naroda.

  2. Zasto ne putuju vozom da shvate dokle su srozane Zeleznice Srbije jer postoji samo jedan medunarodni voz dnevno ka jugu?

  3. Imaju sluzbene automobile od po 100.000 eura i licne vozace, i sad se voze autobusom 500 km i trose 200 litara goriva i svoje radno vreme. Ima smisla da testiraju neki autobus domace proizvodnje, ali ovo nema nikakve veze sa bolnicom. Nas narod ne vidi udicu, samo crva.

  4. Све од Ниша,па до Бање,иду људи на – лагање!

  5. Zna se ko je unistio Srbiju a oni sto su pose Milosevica bili obecali procvat su sve dokrajcili i danas nam pricaju oko ponovo dodju na vlast novu procvat, valjda su dobili novu pamet

Ostavite komentar


Politika

Miljuš: Vučić morao i juče da bude glavna vest 10

Miljuš: Vučić morao i juče da bude glavna vest

Član Predsedništva Stranke slobode i pravde (SSP) i narodni poslanik Branko Miljuš ukazao je danas u saopštenju da predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije dozvolio da izbor novog premijera i vlade bude "glavna vest ni jedan jedini dan", već je odmah po polaganju njihove zakletve otišao da gostuje u Dnevniku RTS-a.

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.